Her şeyin bir maliyeti var. Para vermezsen kimse zahmet edip bir şey yapmaz.

Vergi veriyoruz fakat, böyle küçük şeyler için para almak ülkeyi geliştirmek için değil insanları soymak için ben doktor ilaç yazsın diye gidiyorum diyelim 2 dakika tık bitti bunun neresinden para alacaksın? Neyini alacaksın? Bir ilaç yazmanın maliyeti ne olabilir?

Bence tüm görüşlerin bir arada olduğu bir parti kuralım. Adı da İspanyol adı gibi maşallah destan gibi olsun rahat edelim. Beyler katılan?

Vergi veriyoruz fakat, böyle küçük şeyler için para almak ülkeyi geliştirmek için değil insanları soymak için ben doktor ilaç yazsın diye gidiyorum diyelim 2 dakika tık bitti bunun neresinden para alacaksın? Neyini alacaksın? Soyguncu musunuz? Bir ilaç yazmanın maliyeti ne olabilir?
Sen ilaç almasanda doktoa hiç gitmesen de soyuyorlar zaten. Sıkıntı burda.

Bence tüm görüşlerin bir arada olduğu bir parti kuralım. Adı da İspanyol adı gibi maşallah destan gibi olsun rahat edelim. Beyler katılan?
Benim siyasi fikrimi yansıtabilir mi, sanmıyorum ama işin sonunda ben haklı geleceğim. Çünkü:
Toplum cahil değil.
Sistem güçlü.
Toplum çökmek üzere.
Sistem, toplumu kurtarır.
Sistem çökmek üzere.
Toplum, sistemi kurtarır.
Ve bir döngü.
Bunu yapmayı başardığımız bir sistemde, bütün dünyayı yönetiriz.

Benim siyasi fikrimi yansıtabilir mi, sanmıyorum ama işin sonunda ben haklı geleceğim. Çünkü:
Toplum cahil değil.
Sistem güçlü.
Toplum çökmek üzere.
Sistem, toplumu kurtarır.
Sistem çökmek üzere.
Toplum, sistemi kurtarır.
Ve bir döngü.
Bunu yapmayı başardığımız bir sistemde, bütün dünyayı yönetiriz.

Toplum nasıl cahil değil?