Bursalı_Genç16
Yetkin
Kuruşması için 30 kişi lazım ne yazık ki parti kurmak ücretsiz ancak şartı var 30 kişi olması lazım.
Bu bir illüzyondan ibaret. Sosyal yardım vermek için vergiler artırılıyor. Bu sebeple insanlar fakirleşiyor sosyal yardıma olan ihtiyaç artıyor. En başta sosyal yardım verilmese sosyal yardıma ihtiyaç kalmayacak. Tabii balık baştan kokmuş. Gereksiz bir sürü vergi var.
Sosyal yardımlarla geçinemeyenler geçinebilir hale gelince vergi alınmaya başlanılcak mı? Devlet verdiğini geri alacaksa ne anlamı var? Aldığı vakit yine fakirleşme yaşanacak.Vergiler geçinebilenler, zenginlerden alınacak parası yetmeyen çok az vergi ödeyecek o vergiler ile sosyal yardımlar ve hastane, otopark, otoyol, köprü, okul, karakol vb. şeyler açılacak.
Öyle bir şey söz konusunu olamaz çünkü onu direkt biz kapatırız kapatmak istemeyeni de görevden alırız.
Tüm dersler seçmeli olacak hangi dersleri alacağına öğrenciler karar verecek.
Parti kapatmaktan kastım şu terör bağlantısı varsa kapancak yani durup dururken neden rakip partiler kapatalım ki.
Laiklik.
Cumhuriyet.
Atalarımız (Mustafa Kemal Atatürk)
Bunlardan zaten ödün verilmez çünkü sloganımız ne sağdan soldan Atatürk'ün yolundan şekilinde.
Sizde içişleri bakanı önerebilirsiniz zaten bir partiyi illaki beğenmeyenler olacak zıt görüşlüler olacak siyaset böyle bir şey her fikire açık olmaz zorundayız o yüzden sizin fiklirlerinize ve önerilenize de açığız.
Senin yorumun neyin etkisi onu bilmiyorum ama daha öncede açıkladığım gibi o söylem liyakate dayalı bir sistem olacağını anlatmak için bir örnek ne yazayım oraya içişleri balanı Kemal Kılıçdaroğlu mu olacak yazayım umarım beni anlayabilmişsinizdir sizde isim önerebilirsiniz İçişleri Bakanlığı için.
Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür.
Sizin fikriniz şimdi daha mantıklı oldu ama diğer arkadaşın fikri hiç mantıklı gelmiyordu bana diğer arkadaş ABD'yi çok masum görüyor.
Sosyal yardımlarla geçinemeyenler geçinebilir hale gelince vergi alınmaya başlanılacak mı? Devlet verdiğini geri alacaksa ne anlamı var? Aldığı vakit yine fakirleşme yaşanacak.
Sırf geçinebiliyor diye neden vergi vermeli?
Aksine vergi verdikçe gerilenir. Halk fakirleşir. Yolsuzluk artar. Paralar çarçur edilir. Devletin yaptığı her yatırım halka zarar ettirir.Çünkü ülkenin gelişmesini istiyorsan vergi vereceksin.
Aksine vergi verdikçe gerilenir. Halk fakirleşir. Yolsuzluk artar. Paralar çarçur edilir. Devletin yaptığı her yatırım halka zarar ettirir.
Bizim halkımız devlet bedava yaptı diyor seviniyor. Halbuki kendi parası batıyor haberi yok.
Avrupa'da Kanada'da hiç öyle değil Türkiye'nin sorunu bu.
Neden Amerika'nın gölgesinde muhtaç kaldıkları belli oldu.
Aksine vergi verdikçe gerilenir. Halk fakirleşir. Yolsuzluk artar. Paralar çarçur edilir. Devletin yaptığı her yatırım halka zarar ettirir.
Bizim halkımız devlet bedava yaptı diyor seviniyor. Halbuki kendi parası batıyor haberi yok.