Bu bir illüzyondan ibaret. Sosyal yardım vermek için vergiler artırılıyor. Bu sebeple insanlar fakirleşiyor sosyal yardıma olan ihtiyaç artıyor. En başta sosyal yardım verilmese sosyal yardıma ihtiyaç kalmayacak. Tabii balık baştan kokmuş. Gereksiz bir sürü vergi var.

Vergiler geçinebilenler, zenginlerden alınacak parası yetmeyen çok az vergi ödeyecek o vergiler ile sosyal yardımlar ve hastane, otopark, otoyol, köprü, okul, karakol vb. şeyler açılacak.

Vergiler geçinebilenler, zenginlerden alınacak parası yetmeyen çok az vergi ödeyecek o vergiler ile sosyal yardımlar ve hastane, otopark, otoyol, köprü, okul, karakol vb. şeyler açılacak.
Sosyal yardımlarla geçinemeyenler geçinebilir hale gelince vergi alınmaya başlanılcak mı? Devlet verdiğini geri alacaksa ne anlamı var? Aldığı vakit yine fakirleşme yaşanacak.
Sırf geçinebiliyor diye neden vergi vermeli?

Öyle bir şey söz konusunu olamaz çünkü onu direkt biz kapatırız kapatmak istemeyeni de görevden alırız.

Tüm dersler seçmeli olacak hangi dersleri alacağına öğrenciler karar verecek.

Parti kapatmaktan kastım şu terör bağlantısı varsa kapancak yani durup dururken neden rakip partiler kapatalım ki.
Laiklik.
Cumhuriyet.
Atalarımız (Mustafa Kemal Atatürk)

Bunlardan zaten ödün verilmez çünkü sloganımız ne sağdan soldan Atatürk'ün yolundan şekilinde.

Sizde içişleri bakanı önerebilirsiniz zaten bir partiyi illaki beğenmeyenler olacak zıt görüşlüler olacak siyaset böyle bir şey her fikire açık olmaz zorundayız o yüzden sizin fiklirlerinize ve önerilenize de açığız.

Senin yorumun neyin etkisi onu bilmiyorum ama daha öncede açıkladığım gibi o söylem liyakate dayalı bir sistem olacağını anlatmak için bir örnek ne yazayım oraya içişleri balanı Kemal Kılıçdaroğlu mu olacak yazayım umarım beni anlayabilmişsinizdir sizde isim önerebilirsiniz İçişleri Bakanlığı için.

"Öyle bir şey söz konusunu olamaz çünkü onu direkt biz kapatırız kapatmak istemeyeni de görevden alırız." bu liyakat olmuyor atama oluyor AKP'den bir farkın kalmıyor, benim önerim iç işleri bakanı olarak çaycı Hüseyin olsun.

Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür.

Kendi çıkarı senin çıkarınla örtüşürse? Sen NATO'da olmasan bugün Ankara'da ki hamas unsurlarını İsrail F35'leri vuracaktı ve Türk siviller ölecekti, bugün hala savaşta değilsen bunun sebebi incirlik üssüdür.

Sizin fikriniz şimdi daha mantıklı oldu ama diğer arkadaşın fikri hiç mantıklı gelmiyordu bana diğer arkadaş ABD'yi çok masum görüyor.

Emin ol her ülke en az ABD kadar masumdur ;)

Sosyal yardımlarla geçinemeyenler geçinebilir hale gelince vergi alınmaya başlanılacak mı? Devlet verdiğini geri alacaksa ne anlamı var? Aldığı vakit yine fakirleşme yaşanacak.
Sırf geçinebiliyor diye neden vergi vermeli?

Çünkü ülkenin gelişmesini istiyorsan vergi vereceksin.

Çünkü ülkenin gelişmesini istiyorsan vergi vereceksin.
Aksine vergi verdikçe gerilenir. Halk fakirleşir. Yolsuzluk artar. Paralar çarçur edilir. Devletin yaptığı her yatırım halka zarar ettirir.
Bizim halkımız devlet bedava yaptı diyor seviniyor. Halbuki kendi parası batıyor haberi yok.

Aksine vergi verdikçe gerilenir. Halk fakirleşir. Yolsuzluk artar. Paralar çarçur edilir. Devletin yaptığı her yatırım halka zarar ettirir.
Bizim halkımız devlet bedava yaptı diyor seviniyor. Halbuki kendi parası batıyor haberi yok.

Avrupa'da Kanada'da hiç öyle değil Türkiye'nin ve halkının sorunu bu.

Vergiyi nasıl kullandığın önemli, bir dinazora 900mn dolar ödersen o vergi devleti batırmaz, yolsuzluk olduğu için hırsızlık oluyor yani. Senin hazinedeki paradan çalmanla bir farkı kalmıyor.