Bunlarda olacak bunların yanında gurbetçiler Türkiye de oy kullanamaycak oy kullanmak isteyen gurbetçi 5 yıl Türkiye de asgeri ücretle yaşamak zorunda olacaklar ve evleride kirada olacak geçimilerini sağlayabilirse malum partiye oy verebilirler euro dolar vb sokmak yasak sadece Türk lirası kullanabilecekler bunları kabul etmeyenler oy veremeyecekler.

Hocam ama oy kullanabilmeleri gerek bence, onlar vatandaşımız Türk vatandaşıdır. Bir de o euro, dolar olayı ülkemizi geriletir, yatırımcılar bizi seçmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ama oy kullanabilmeleri gerek bence, onlar vatandaşımız Türk vatandaşıdır. Bir de o euro, dolar olayı ülkemizi geriletir, yatırımcılar bizi seçmez.

O zaman şöyle düzenleme yaparız 3000 euro ödeme yapan oy kullanabilecek.

Aşırı milliyetçilik tutmaz, iki güne ülke yok olur.

Tabii ki her şeyin fazlası zarar biz aşırı bir milliyetçi parti değiliz tam ortası yani bizim ırk ayrımımız yok Türkiye de yaşayan her bir fert bizim vatandaşımızdır. Bizim görevimiz onların refah içinde yaşamasıdır.

81 ilde ki gençlerimizi açtığımız fabriklara yerleştiriyoruz bu gençler devlet memuru sayılacak 65 bin TL maaş veriyoruz evlenmek isteyenlere düğün salonu ev eşyası gibi yardımlar yapıyoruz bunun için fabrikalar açacağız bu fabrikalarda beyaz eşyalar telefonlar bilgisayarlar oyun bilgisayarları üretilecek

Bu fabrikada ki mühendislerin Intel AMD appele Samsung gibi dev şirketlerde eğitim almalarını ve staj görmelerini sağlayacağız karşılığında ise diğer üretilen Türk markalarına ek olarak bu markalarda ürtetilecek halkımız bu markaları da ucuza alabilecek.

Bunlarla da yetinmiyoruz paylaşımlı yolculuk olayını Türkiye'ye de getiriyoruz martı tag ve Uber artık resmi oluyor taksi ve minibüs plakaları kalkıyor taksiciler ve minibüscüler plaka kirası ödemeyeceği için artık daha fazla para kazanacak taksi plakası sahibi olanlar mağdur olmasın diye de onların zararlarınıda karşılıyoruz.

O zaman şöyle düzenleme yaparız 3000 euro ödeme yapan oy kullanabilecek.

Tabii ki her şeyin fazlası zarar biz aşırı bir milliyetçi parti değiliz tam ortası yani bizim ırk ayrımımız yok Türkiye de yaşayan her bir fert bizim vatandaşımızdır. Bizim görevimiz onların refah içinde yaşamasıdır.

81 ilde ki gençlerimizi açtığımız fabriklara yerleştiriyoruz bu gençler devlet memuru sayılacak 65 bin TL maaş veriyoruz evlenmek isteyenlere düğün salonu ev eşyası gibi yardımlar yapıyoruz bunun için fabrikalar açacağız bu fabrikalarda beyaz eşyalar telefonlar bilgisayarlar oyun bilgisayarları üretilecek

Bu fabrikada ki mühendislerin Intel AMD appele Samsung gibi dev şirketlerde eğitim almalarını ve staj görmelerini sağlayacağız karşılığında ise diğer üretilen Türk markalarına ek olarak bu markalarda ürtetilecek halkımız bu markaları da ucuza alabilecek.

Bunlarla da yetinmiyoruz paylaşımlı yolculuk olayını Türkiye'ye de getiriyoruz martı tag ve Uber artık resmi oluyor taksi ve minibüs plakaları kalkıyor taksiciler ve minibüscüler plaka kirası ödemeyeceği için artık daha fazla para kazanacak taksi plakası sahibi olanlar mağdur olmasın diye de onların zararlarınıda karşılıyoruz.

Hocam Finlandiya ile eğitim antlaşması yapalım dünyada Türk diasporası Birliği kuralım yurtdışındaki Türklere güvence sağlansın sonra suç teşkil etmeyen yasaklanan siteler açılmalı Discord, pastebin, Roblox ayrıca Türk lirasının değerini artiralim 65 bin lira 6.5 bin lira gibi olsun değeri çok olsun bence 5 seneye olur bir de şu tüm yetkileri başkana veren şeyi kaldıralim.

Hocam Finlandiya ile eğitim antlaşması yapalım dünyada Türk diasporası birliği kuralım yurtdışındaki türklere güvence sağlansın sonra suç teşkil etmeyen yasaklanan siteler açılmalı Discord, pastebin, Roblox ayrıca Türk lirasının değerini artiralim 65 bin lira 6.5 bin lira gibi olsun değeri çok olsun bence 5 seneye olur bir de şu tüm yetkileri başkana veren şeyi kaldıralim.

Eğitim çok önemli hocam bu anlaşma kesinlikle yapılacak yasaklanan ne kadar site varsa açılacak.

Eğitim çok önemli hocam bu anlaşma kesinlikle yapılacak yasaklanan ne kadar site varsa açılacak.

Bence bir de sosyal yardımlar artsın sağlık sistemi iyileşsin okullarda zorunlu din eğitim kaldırılabilir seçmeli olabilir diğer yabancı diller müfredata eklenilebiir daha bence yaşanılabilir ülke olursa daha iyi olur bence.

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyuyruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK propagandası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

Eki Görüntüle 203217

Yazdıkların kulağa hoş gelse de hayat pratikten ibarettir.
Bunları yaptığın zaman çok düşman kazanacaksın.
Bence hangi parti olursa olsun mutlaka iç barış sağlanmalıdır.
Bu olmadığı zaman hiçbir şey düzelmemiş, geçmiş tecrüler bize bunu söylüyor.
Yani parti kapatmak ile ya da siyaset yasağı ile bir yere varamayız. Varamadıkta.
Toplum olarak şu an çok gergin ve sinirliyiz. Yani sınırları çizmek değil silmek lazım.
Bizim bayağı bir sükuna ihtiyacımız var.
Ancak.
Kırmızı çizgilerimiz çok net olmalı!
Bazı şeyleri tartışma konusu bile suç olmalı
Örneğin
Ne mutlu Türk'üm diyene
Laiklik
Cumhuriyet
Atalarımız (Mustafa Kemal Atatürk)
Ve şunlardan asla ödün vermememiz lazım
Eğitim de milliyetçi olacağız!
Bilim adamlarına saygıda kusur etmeyeceğiz.
Okulları deney tahtası olmaktan kurtarıp okuyanlara uzman kariyer desteği vereceğiz.
Gibi gibi ve...

Sizce böyle bir parti kursak nasıl olur sizce bu parti tutar mı?
Ben vaatlerimizi belirledim.
Daha milliyetçi Cephe'yi kurup milliyetçileri tek bir çatı altında birleştiriyoruz.
Türkiye'nin sınırlarına kaçak girişleri engellemek için mayın koyuyruz ve sınırda görev yapan askerlerimizin yetkilerini artırıyoruz.
Bakanlıklara gelecek kişiler liyakata göre gelecek İçişleri Bakanlığı ümit özdağ milli eğitim bakanlığı muharrem ince gibi.
Dem parti ve benzeri partiler kapatılacak buna benzer parti kurmak yasaklanacak bu partilerde üyeliği bulunan kişiler ömür boyu siyasi yasak cezası alacak.
Köy enstitüleri askeri liseler gata gibi kapalı olan şeyler yeniden açılacak.
Doğu'ya gönderilecek öğretmenler ülkede Kürt sorunu olmadığını bunun PKK Propagandası olduğunu anlatacaklar ve bunu oradaki insanlara empoze edecekler.
Kapatılan satılan özelleştirilen fabrikalar yeniden açılacak Türkiye üretim yapmaya başlayacak.

Eki Görüntüle 203217

Tutmaz. Ülkede komünistler nasıl bölünüyorsa milliyetçilerde bölünmeye başladı. Birleşik bir parti kurulduğunda bir süre sonra zaten bölünüyor.
Dem Parti bundan önce üç defa kapatıldı. DTP, BDP, HDP olaraktan. Parti başkanlarına siyasi faaliyet yasağı gelse bile başka üyeler tarafından gene kuruluyor ve devam ettiriliyor. Dem parti kapansa gene kurarlar.
Liyakat olarak siyasi partiden ziyade bizim zihniyetimizin değişmesi gerekmekte. AKP yerine başka parti olsa onlarda vasıfsız elemanları bir yerlere yerleştirecekler. Bizim ülkemizin kaderi bu maalesef.
Doğudaki öğretmenler bunu yaptığı taktirde hükümetin o öğretmenleri koruması gerek. Korumazsa eğer ki korumayacak, hiçbir öğretmen kendi canını riske atmayacaktır. Atanlar zaten şuan mezarda.

Bu ülkenin geleceği değişmesi için ahlakı zihniyeti değişmesi gerek. Yoksa A partisi iktidarmış, B partisi iktidarmış bir fark olmayacak. Biri dini kullanıyor, biri milliyetçiliği, biri Atatürkçülüğü, biri Kürtçülüğü. Ben hiçbir insanın eğitim planıdır, ekonomi planıdır bu yüzden oy verdiğini görmedim. İdeoloji kimliğine göre oy kullanılıyor ve siyasi partilerde bu ideolojileri kullanıyorlar.

Makarnanın yan etkileri 🤣 Burak çeliğin hulk dünyayı ele geçiriyor videoları kadar uçmuşsun dostum.
"İçişleri Bakanlığı ümit özdağ"

1763739654657.webp

Onun için oylama yapacağız halkımız isteriz derse gerekli adımları atacağız.

Dur kardeşim sen halkı bırak ilk önce kopenhag kriterlerini yerine getirecek misin? O yazdığın ütopya vaatlerinin %5'ini yaptığın halde isterse referandum %80 çıksın Avrupa seni hala kapı dışarı edecek.

Ama peki AB sınırlardan mayınların kaldırılmasını isterse? Büyük ihtimalle isterler çünkü kendi ülkelerinin sınırında da mayın yok olmazsa Schengen bölgesine ya da ESTA'ya girelim.

Ya arkadaşın atayacağı iç işleri bakanı zamanında MHP'deyken yabancı istihbarat servislerinin elinde maşa olmuş, doğu perinçeğin aşırı sağcı milliyetçi bir çarı.