Detaylar
Kim cevapladı?Vatandaşlık satma ne zaman gelir gidelim artık buradan. 
Bizde böyle bir şey olacağını sanmıyorum, bu büyük kaosa yol açar olan yine hükümete olur, şu an bizim ülkemizde diğer sığınmacıların böyle bir şeyi denemesi halinde yine çok büyük ses çıkacak.
Ayrıyeten sığınmacılar zaten aday olamaz ama halihazırda vatandaşlık almış bir kişi istese yıllar önce de başvurabilirdi, önlerinde bir engel yok. İngiltere'nin siyaseti bizim gibi değil, adamlar demokrasiyi tam anlamıyla uyguluyor, belli ki oradakiler oranın vatandaşıydı ki oy aldılar ama bizde öyle biri ne kolay oy alabilir, ne de o süreci kolay geçirebilir.
Ayrıyeten sığınmacılar zaten aday olamaz ama halihazırda vatandaşlık almış bir kişi istese yıllar önce de başvurabilirdi, önlerinde bir engel yok. İngiltere'nin siyaseti bizim gibi değil, adamlar demokrasiyi tam anlamıyla uyguluyor, belli ki oradakiler oranın vatandaşıydı ki oy aldılar ama bizde öyle biri ne kolay oy alabilir, ne de o süreci kolay geçirebilir.
Önceden gazeteci, muhabir olup sonradan YouTube'da orada burada yayın açmaya başlayan kim varsa hepsi de aynı. Bunlar gazetecilik falan yapmıyor, sadece para neredeyse oradalar, tek bir click için bile donunu verecek insanlar.
Yaptıkları "haber"lere de itimat etmemenizi öneririm.
Yaptıkları "haber"lere de itimat etmemenizi öneririm.
Sekiro
Yetkin
Bizde böyle bir şey olacağını sanmıyorum, bu büyük kaosa yol açar olan yine hükümete olur, şu an bizim ülkemizde diğer sığınmacıların böyle bir şeyi denemesi halinde yine çok büyük ses çıkacak.
Sığınmacı kalmadı ülkede, hepsi vatandaşın oldular senin. Vizeyi falan unutalım. Her ülke artık hırsız gözüyle bakıyor bize.
Sığınmacı kalmadı ülkede, hepsi vatandaşın oldular senin. Vizeyi falan unutalım. Her ülke artık hırsız gözüyle bakıyor bize.
Vize ve hırsız olaylarının alakasını anlamadım, konudan sapmayalım, bu sığıntılar bizde vatandaşlık bile alsalar kaldı ki aldılar, demokrasimizi bizim kullandığımız gibi kullanamazlar, bizim halkımız İngiltere'de ki halk gibi değil, adamlar bunu uzun süredir yapıyor şu anki başbakanları bile hint kökenli birisi.
Yıllardır vatandaşımız olan bir sürü sığınmacı var, sence neden olmadı hiçbiri aday? Kökenli biri vardı o daha milletvekili adayı bile seçilemedi. Ne türkü ne kürdü ne de başka bir etnik yapıya sahip biri bir elin suriyelisine afganına oy vermek istemez. Ayrıca olay çıkacağını düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-