Cursor Pro sürümü aylık 20 dolar ve bu bir öğrenci açısından çok pahalı bu uygulamayı ücretsiz kullanmanın bir yolu var mı yoksa yerine IDE üzerinde çalışan AI önerir misiniz?
Hocam öncelikle hangi dil ile yapacaksınız? Eğer Python gibi bir dil için istiyorsanız PyCharm öneririm. Hatta jetbrains'in çoğu dil için İDE'si mevcut hepsinin de yapay zekası var. Fakat öğrenci doğrulaması istiyor onu geçmeniz lazım.Cursor Pro sürümü aylık 20 dolar ve bu bir öğrenci açısından çok pahalı bu uygulamayı ücretsiz kullanmanın bir yolu var mı yoksa yerine IDE üzerinde çalışan AI önerir misiniz?
Hocam öncelikle hangi dil ile yapacaksınız? Eğer Python gibi bir dil için istiyorsanız PyCharm öneririm. Hatta Jetbrains'in çoğu dil için IDE'si mevcut hepsinin de yapay zekası var. Fakat öğrenci doğrulaması istiyor onu geçmeniz lazım.
Github'da açık kaynak python tooları var. Device id'yi değiştiriyor bu sayede sınırsız trial kullanabiliyorsun. Ben sürekli github hesabı üzerinden trial oluşturuyorum. Mac'te daha kolay.Birkaç tane limiti kırma projesi gördüm ama güvenemedim.
GitHub'da açık kaynak Python tooları var. Device ID'yi değiştiriyor bu sayede sınırsız trial kullanabiliyorsun. Ben sürekli GitHub hesabı üzerinden trial oluşturuyorum. Mac'te daha kolay.
Evet mesajlaşma esnasında trial biterse yeni hesabı ekleyip aynı konuşmadan devam edebiliyorsunuz.Hocam peki AI geriye dönük hatırlama yapabiliyor mu?
Evet mesajlaşma esnasında trial biterse yeni hesabı ekleyip aynı konuşmadan devam edebiliyorsunuz.