Güncel olarak elimde Ryzen 5 5600 ile MSI A520M a Pro var, anakartım OC desteklemiyor. Curve optimazer ve PBO yapmak için elimdekini satıp 2kya yeni bir anakart almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Soğutucu olarak stok kullanıyorum ama haftaya Phantom spirite geçeceğim, ekran kartım düz RX 6700 ama şu anda oyunlardan aldığım performanstan memnun değilim.

@Ehwenisher ne diyosunuz hocam değiştireyim mi?

Hocam bahsettiğiniz şekilde OC yapmaya uygun olur ama işlemcinizin piyangosunu bilmiyoruz. Ben aynı ikili ile 4.8GHz kullanıyorum ve 3070 Ti ile darboğazı azaltamadım bile. Sizin yerinizde olsam DDR5 için para biriktirirdim. Yok ben OC yapacağım derseniz bunu en sağlam yapacak kart budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bahsettiğiniz şekilde OC yapmaya uygun olur ama işlemcinizin piyangosunu bilmiyoruz. Ben aynı ikili ile 4.8GHz kullanıyorum ve 3070 Ti ile darboğazı azaltamadım bile. Sizin yerinizde olsam DDR5 için para biriktirirdim. Yok ben OC yapacağım derseniz bunu en sağlam yapacak kart budur.

Hocam DDR5 anakart alırsam işlemciyi ve RAM'i de değiştirmek zorunda kalıyorum çok para ister.

Alinir undervolt + OC ile FPS artışı ve sıcaklık düşüşü oldu bende R5 7600.

Anakartınız nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör: