Custom ISO'nun içine reviOS kurulursa ne olur?

duranforreal

Üstün
İyi günler forum. PC bildiğin kasıyor, Chrome'da 3 sekme açık yeni formatlanmış PC'de ara sıra bildiğin 30Hz düşüyor PC. Bu başlıkta yazanı denesem olur mu? Olmazsa var mıdır bir öneriniz?
  • İşlemci: AMD Athlon II X4 640.
  • GPU: GT 710.
  • RAM: 8 GB.
  • SSD: MSI Spatium S270.

ReviOS kurmanızı pek önermiyorum güvenliğin pek garantisi yok. Yerinizde olsam kuracağım işletim sisteminin LTSC sürümünü kurar Chris Titus Tech'in Windows Utility aracıyla düzenlerdim.

ReviOS kurmanızı pek önermiyorum güvenliğin pek garantisi yok. Yerinizde olsam kuracağım işletim sisteminin LTSC sürümünü kurar chris titus Tech'in Windows Utility aracıyla düzenlerdim.
Winutil önerdiğiniz ayarlar nedir ve hangi LTSC sürümünü kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 LTSB 2016 kur yoluna bak. O kadar da eski olmasın diyorsan yeni LTSC'leri kur ama ben olsam o kadar eski sisteme 2016 kurarım.

Windows 10 LTSB 2016 kur yoluna bak. O kadar da eski olmasın diyorsan yeni LTSC'leri kur ama ben olsam o kadar eski sisteme 2016 kurarım.
LTSC iyi olur bence çünkü Geliştirici Programları desteği benim için önemli peki LTSC üstüne ReviOS felan kursam olmazmı safmı kalsın?

Winutil önerdiğiniz ayarlar nedir ve hangi LTSC sürümünü kurmalıyım?
Sisteminiz pek güncel değil 1050Ti falan olsa Windows 11 2024 LTSC Enterprise kurun derdim. Fakat sizin sisteminize göre Windows 10 LTSC kurup Windows Utility aracıyla düzenlemeniz daha doğru olacaktır.

Peki denerim yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…