LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?
LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?
Öyle değil hocam, bu dosya bilgisayarda kalıyor. Bende ondan dolayı tedirgin oluyorum, ama aynı şekilde mi flash ile pcdeki stok ROM'da hiçbir şey olmadan yükledim. Fazla telaş yapıyorda olabilirim.
Öyle değil hocam, bu dosya bilgisayarda kalıyor. Bende ondan dolayı tedirgin oluyorum ama aynı şekilde Mi Flash ile PC'deki stok ROM'da hiçbir şey olmadan yükledim? Fazla telaş yapıyorda olabilirim.
Hatırladığım kadarıyla kendi recovery'sinde bahsettiğin yöntem işe yaramıyor. Ben olsam direkt OrangeFox ya da TWRP kurardım. LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Hatırladığım kadarıyla kendi recovery'sinde bahsettiğin yöntem işe yaramıyor. Ben olsam direkt OrangeFox ya da TWRP kurardım. LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Ben hatırladığıma göre ya bootloop yaşamıştım ya da direkt recovery açılmıyordu (Fastboot da dahil). Onlarca kez yaptığım gibi yaptığıma eminim ve her şey yolunda gitmişti. Önermeme sebebim bu.