4284

Uzman
Makaleler
1
LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?

LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?
Kaliteli ve bozuk olmayan bir kablo kullan. Yoksa bu olur.

Hammer Brick GIF by Evan Hilton

Öyle değil hocam, bu dosya bilgisayarda kalıyor. Bende ondan dolayı tedirgin oluyorum ama aynı şekilde Mi Flash ile PC'deki stok ROM'da hiçbir şey olmadan yükledim? Fazla telaş yapıyorda olabilirim.

ADB Sideload'a gerek yok. Dosyayı telefona at gitsin.

Hatırladığım kadarıyla kendi recovery'sinde bahsettiğin yöntem işe yaramıyor. Ben olsam direkt OrangeFox ya da TWRP kurardım. LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Peki kendi recoverysi telefonu bootloop vb gibi durumlara sokmaz demi yanlış bir şey yapmazsam?

LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Hangi sorunlarla karşılaşmıştınız?

Peki kendi recoverysi telefonu bootloop vb gibi durumlara sokmaz demi yanlış bir şey yapmazsam?

Ben hatırladığıma göre ya bootloop yaşamıştım ya da direkt recovery açılmıyordu (Fastboot da dahil). Onlarca kez yaptığım gibi yaptığıma eminim ve her şey yolunda gitmişti. Önermeme sebebim bu.