LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Kaliteli ve bozuk olmayan bir kablo kullan. Yoksa bu olur.LineageOS'u kendi sitesindeki kurulum talimatlarını takip ederek yükleyeceğim. Kurulum esnasında LineageOS USB bağlantısı devam etmesi gerekiyormuş. Merak ettiğim şey, kurulum sırasında yanlışlıkla USB temassızlık yaşanması durumunda ne olur? Bunu yaşamamak için ne yapabilirim?
Ama daha çok kasa kısmında temassızlık olabiliyor belki kabloyla bantlarım çevresini öyle bakarım ne oluyor diye.Kaliteli ve bozuk olmayan bir kablo kullan. Yoksa bu olur.
![]()
- Makaleler
- 9
Dosyayı telefona attıktan sonra sorun olmaz.
LineageOS recovery yerine Custom recovery kullanın.
LineageOS recovery yerine Custom recovery kullanın.
Öyle değil hocam, bu dosya bilgisayarda kalıyor. Bende ondan dolayı tedirgin oluyorum, ama aynı şekilde mi flash ile pcdeki stok ROM'da hiçbir şey olmadan yükledim. Fazla telaş yapıyorda olabilirim.
- Makaleler
- 9
Öyle değil hocam, bu dosya bilgisayarda kalıyor. Bende ondan dolayı tedirgin oluyorum ama aynı şekilde Mi Flash ile PC'deki stok ROM'da hiçbir şey olmadan yükledim? Fazla telaş yapıyorda olabilirim.
ADB Sideload'a gerek yok. Dosyayı telefona at gitsin.
Kurulum talimatlarında öyle bir şey demiyor. Ayrıca kendi recovery'sini USB çıkarınca gitmez mi?ADB Sideload'a gerek yok. Dosyayı telefona at gitsin.
Install LineageOS on rosemary | LineageOS Wiki
ADB Sideload'a gerek yok. Dosyayı telefona at gitsin.
Hatırladığım kadarıyla kendi recovery'sinde bahsettiğin yöntem işe yaramıyor. Ben olsam direkt OrangeFox ya da TWRP kurardım. LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Peki kendi recoverysi telefonu bootloop vb gibi durumlara sokmaz demi yanlış bir şey yapmazsam?Hatırladığım kadarıyla kendi recovery'sinde bahsettiğin yöntem işe yaramıyor. Ben olsam direkt OrangeFox ya da TWRP kurardım. LOS Recovery'si ile hiç iyi anılarım yok.
Hangi sorunlarla karşılaşmıştınız?
Peki kendi recoverysi telefonu bootloop vb gibi durumlara sokmaz demi yanlış bir şey yapmazsam?
Ben hatırladığıma göre ya bootloop yaşamıştım ya da direkt recovery açılmıyordu (Fastboot da dahil). Onlarca kez yaptığım gibi yaptığıma eminim ve her şey yolunda gitmişti. Önermeme sebebim bu.