Aykut551 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 165 13 Mayıs 2024 #11 4284 dedi: Kurulum talimatlarında öyle bir şey demiyor. Ayrıca kendi Recovery'sini USB çıkarınca gitmez mi? Install LineageOS on rosemary | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Genişletmek için tıkla... Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur.
4284 dedi: Kurulum talimatlarında öyle bir şey demiyor. Ayrıca kendi Recovery'sini USB çıkarınca gitmez mi? Install LineageOS on rosemary | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Genişletmek için tıkla... Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #12 Aykut551 dedi: Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uygun dosyası var o zaman onu yükleyerek OrangeFox kurarım.
Aykut551 dedi: Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Uygun dosyası var o zaman onu yükleyerek OrangeFox kurarım.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 13 Mayıs 2024 #13 4284 dedi: Uygun dosyası var o zaman onu yükleyerek OrangeFox kurarım. Genişletmek için tıkla... Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var.
4284 dedi: Uygun dosyası var o zaman onu yükleyerek OrangeFox kurarım. Genişletmek için tıkla... Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var.
KS KS 4 4284 Uzman Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.678 13 Mayıs 2024 #14 Yavuz Çetin dedi: Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10S telegram grubundan buldum bir tane ama halen aklımda kurulumla ilgili takılan sorular mevcut. Yavuz Çetin dedi: Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Aykut551 dedi: Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocalarım orangefox denedim ama olmadı yüklemedi sürücüler falanda kuruluydu aygıtıda görüyordu. 4284 dedi: Redmi Note 10S telegram grubundan buldum bir tane ama halen aklımda kurulumla ilgili takılan sorular mevcut. hocalarım orangefox denedim ama olmadı yüklemedi sürücüler falanda kuruluydu aygıtıda görüyordu. Genişletmek için tıkla... şimdi fark ettim oldu ama normal güç tuşuna basılı tutarken açıldı neden öyle oldu? @Yavuz Çetin hocam boot.imgde yükledim şimdi normal telefona nasıl dönerim kapatınca çıkar mı? @Heribert Yavuz Son düzenleme: 14 Mayıs 2024
Yavuz Çetin dedi: Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10S telegram grubundan buldum bir tane ama halen aklımda kurulumla ilgili takılan sorular mevcut. Yavuz Çetin dedi: Cihazınız nedir? Bu arada temassızlık çok büyük sıkıntı. Direkt bricke kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Aykut551 dedi: Dostum biraz daha araştırma yaparsan daha iyi our sideload sıkıntı sorun çıkarsa tekrar PC lazım TWRP OrangeFox vs daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... hocalarım orangefox denedim ama olmadı yüklemedi sürücüler falanda kuruluydu aygıtıda görüyordu. 4284 dedi: Redmi Note 10S telegram grubundan buldum bir tane ama halen aklımda kurulumla ilgili takılan sorular mevcut. hocalarım orangefox denedim ama olmadı yüklemedi sürücüler falanda kuruluydu aygıtıda görüyordu. Genişletmek için tıkla... şimdi fark ettim oldu ama normal güç tuşuna basılı tutarken açıldı neden öyle oldu? @Yavuz Çetin hocam boot.imgde yükledim şimdi normal telefona nasıl dönerim kapatınca çıkar mı? @Heribert Yavuz