PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 3 Kasım 2024 #1 Samsung A51 telefonumda WhatsApp'ı kullanıyordum. Ancak ders vb. nedenlerden dolayı Android 6.0 Custom ROM yüklü Samsung S3 Mini'me WhatsApp'ı yükledim. Son sürüme güncelledim, numaramı girdim, sonra bu hata çıktı. Dosya Ekleri IMG_20241103_155653.webp 507,8 KB · Görüntüleme: 152
Samsung A51 telefonumda WhatsApp'ı kullanıyordum. Ancak ders vb. nedenlerden dolayı Android 6.0 Custom ROM yüklü Samsung S3 Mini'me WhatsApp'ı yükledim. Son sürüme güncelledim, numaramı girdim, sonra bu hata çıktı.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 3 Kasım 2024 #2 Diğer telefondan hesap açılıyor mu yoksa hesap ban mı yedi? Eğer sadece bu telefondan açılmıyorsa magisk üzerinden halledebilirsin. Hangi rom indirdin bu arada?
Diğer telefondan hesap açılıyor mu yoksa hesap ban mı yedi? Eğer sadece bu telefondan açılmıyorsa magisk üzerinden halledebilirsin. Hangi rom indirdin bu arada?
KS KS PCRaptor Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 297 Yer Istanbul 3 Kasım 2024 #3 EmirhanRadicus dedi: Diğer telefondan hesap açılıyor mu yoksa hesap ban mı yedi? Eğer sadece bu telefondan açılmıyorsa Magisk üzerinden halledebilirsin. Hangi ROM indirdin bu arada? Genişletmek için tıkla... s*****t Man of the year Diye bir şey paylaşmıştım ondan hata veriyor olabilir mi? Magisk üzerinden nasıl yapacağım? LineageOS 13 indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025
EmirhanRadicus dedi: Diğer telefondan hesap açılıyor mu yoksa hesap ban mı yedi? Eğer sadece bu telefondan açılmıyorsa Magisk üzerinden halledebilirsin. Hangi ROM indirdin bu arada? Genişletmek için tıkla... s*****t Man of the year Diye bir şey paylaşmıştım ondan hata veriyor olabilir mi? Magisk üzerinden nasıl yapacağım? LineageOS 13 indirdim.