Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu
WhatsApp Desktop uygulaması artık hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Uygulamayı kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım, tekrar kurdum, kod ile giriş yapmayı denedim, QR ile zaten çalışmıyor. Ne yaptıysam hiçbir şekilde Desktop çalışmıyor. Ne yapmalıyım? İnternette arattım ve bu hataya yakalanan hiçbir insan bir daha düzeltememiş sanırım. Başına gelen var mı? Ne yapmalıyım?

1764099962742.webp

1764100013135.webp

Çözüm
Konuya son güncelleme getireyim: Reddit'te en dipte bulduğum yorumların birinde Beta sürümünü kurunca hemen çalıştığı yazıyordu. Umutsuzca WhatsApp Beta'yı hemen kurdum ve anında çalışmaya başladı. Anlaşılan Beta'dan devam edeceğiz. Aksaklık olmazsa şimdilik Beta kullanın derim giriş yapamayan arkadaşlar için.
Konudan ve internetten anladığım kadarıyla aptal bir hata yüzünden artık koca Desktop uygulamasını unutabilirim. Çok iyi. Emeği geçen WhatsApp ekibini ellerinden "öpeyim". Yardımınız için teşekkür ediyorum.

Sanmıyorum. Hele uygulamayı yapan ekip WhatsApp ise tamamen imkansız. Çok iyi. Kaldık ortada. Kimse çözümünü de bilmiyor, reddit alemi bile çözümü bilmiyorsa ohoo işimiz var demektir.

Hocam arkada sürekli Android emülatörü mü çalıştıracağım ki? Emülatör için bile belirli bir işlem gücü gerekiyor ve sırf WhatsApp için kullanamam. Bu uygulama arkada sakince çalışıyordu ve sorunsuzdu.
İşte demek istediğim bu. Net çözümü olmadığı için saldım gitti bende. Tarayıcıdan devam.

Konuya son güncelleme getireyim: Reddit'te en dipte bulduğum yorumların birinde Beta sürümünü kurunca hemen çalıştığı yazıyordu. Umutsuzca WhatsApp Beta'yı hemen kurdum ve anında çalışmaya başladı. Anlaşılan Beta'dan devam edeceğiz. Aksaklık olmazsa şimdilik Beta kullanın derim giriş yapamayan arkadaşlar için.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Bende de oldu emeğine sağlık hocam.

Bende de oldu emeğine sağlık hocam.
Rica ederim hocam ama Beta sürümü sanırım Edge Webview tabanlı olacak ki biraz kaynak tüketiyormuş. Sağ üstten "X" ikonundan kapatınca evet kendini tray moda alması güzel bir şey ama 1 dakika sonrasında bağlantısı kesiliyor. Beta sürümü olduğu için sesimi çıkarmayacağım. Hiç çalışmamasından iyidir en azından.