Custom sıvı soğutma nasıl yapılır?

Hocam benım bir sorum olacak drr5 RAM'ler ile ilgili bende 7200 MHz RAM var aldım 64 GB yapmak ıstedıgımde gıdıp bir tane daha aldım dıyelım 4 slotu doldurdum dıyelım ileride mesela 7600 MHz cıkartabılır mıyım ben onu merak edıyorum.

4 slotla önceden 6000 MHz bile çalıştırılamıyordu AMD işlemcilerde, güncel durumu bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama pek oluru yok.

4 slotla önceden 6000 MHz bile çalıştırılamıyordu AMD işlemcilerde, güncel durumu bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama pek oluru yok.

Recep Baltaş sorunsuz şekilde 8000 MHz ile çalıştırmıstı.

Kalsın o zaman hocam düz soğutuculu sistem yapar geçerim Corsair kendi sitesinde paylaşmış 75 dereceden 63 dereceye düşüyor diye vallahi ben ağır oyunlarda 60-65- derecenin üstünü görmedim.
İşlemcin nedir?

Bence fuzuli bir masraf olur ama tabii yine de sen bilirsin.

Hocam zaten Türkiye'de maalesef o parçaları bulamıyoruz yurt dışı getirelim desek 20k tutuyor Allah bilir kaç bin TL vergi tutacak gerek yok zaten bu seferki sistemi Full ASUS yapacağım.

AM4/AM5 uyumlu WB ve soğutucu konusunda ama gümrük vergi ve kanunlarının değişmesinin ardından yurtdışından ürün sipariş etmen imkansıza yakın. Bireysel gidip almadığın sürece getirtemezsin.

Öte yandan ürün siparişlerini yurtdışından verip gümrük müşaviri tutup malları gümrükten çekebilirsin ama çok tuzlu fiyatı.

Evet hocam peki hocam 360'lık kaliteli soğutucu arasında çok far ediyor mu?

@845 ufakta olsa Corsair'dan bir ışık aldım Türkiye'ye tekrar giriş yapacaklar Gürcistan Yunanistan bulgaristana gidip alabilirm bu arada ama benim merak ettiğim bir konu var oradan getirirken sıkıntı olur mu acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…