Ram zamanlarım sizin kadar iyi olmasa da Dual Rank bu kadar oluyor hocam yoksa IMC çok zorluyor daha da inerdim de cl 26 felan gerek var mı bence yok :D
Bencede gerek yok çünkü farkı anlamazsınız bile açıkcası. Mesela ben XOC BİOS kurduktan sonra 6200 CL24 açmayı planlıyordum ama elde edeceğim kazanç düşük olacağı için vereceğim vakite yazık olur diye hiç girmedim. Zaten sıcaklıklar sınırda olduğu için bıraktım burada.

Benim dual rank avantajım sağolsun 88k okuma 94k yazma 83k kopyalama
Benim Write değeri 97700 veriyor ama stabilite sınırında olduğu için 95500 verdiği zamanlarda oluyor hatta çoğu zaman 95500 veriyor. 1-2 kere restart attıktan sonra 97700 veriyor.

Bencede gerek yok çünkü farkı anlamazsınız bile açıkcası. Mesela ben XOC BİOS kurduktan sonra 6200 CL24 açmayı planlıyordum ama elde edeceğim kazanç düşük olacağı için vereceğim vakite yazık olur diye hiç girmedim. Zaten sıcaklıklar sınırda olduğu için bıraktım burada.

Benim Write değeri 97700 veriyor ama stabilite sınırında olduğu için 95500 verdiği zamanlarda oluyor hatta çoğu zaman 95500 veriyor. 1-2 kere restart attıktan sonra 97700 veriyor.
Bende hep aynı değerleri veriyor sadece gecikme o da arkadaki uygulamalara göre değişiyor sanırsam 65.7-66.2(Sanallaştırma açık olmasına rağmen) arasında seyir ediyor. Var mı DC hesabınız iyi kaynaştık sohbet edelim

Ben 1:1 deneyeyim vaktim olunca. Çok heveslendirdiniz 😅

bende hep aynı değerleri veriyor sadece gecikme o da arkadaki uygulamalara göre değişiyor sanırsam 65.7-66.2(Sanallaştırma açık olmasına rağmen) arasında seyir ediyor. Var mı DC hesabınız iyi kaynaştık sohbet edelim
Hocam, arka plandaki uygulamalara göre değişiyor her türlü ve DC kullanmıyorum çok uzun süredir. En son Garrys Mod DarkRP sunucuları için kullanıyordum. 🤣

Üstüme alınmadım ben öyle bir şey demedim bilmiyorum duymadım :D
Artık sizde dahilsiniz bu olaya.