dombikpanda 17
Çalışkan
Bende katılıyorum denenebilir1:1 mod, bence çok stabil diğerlerine göre.
Size 6200 CL24 yakışır.
Okuma yazama ve kopyalama
Bende katılıyorum denenebilir1:1 mod, bence çok stabil diğerlerine göre.
Size 6200 CL24 yakışır.
Değerleriniz güzelmiş hocam.Eki Görüntüle 276109
Eki Görüntüle 276110
CPU bu sefer nedense 210w sistemden güç çekti ama 88 derecede küçücük ve sıcak odada kalmaya başardı.
Ram zamanlarım sizin kadar iyi olmasa da Dual Rank bu kadar oluyor hocam yoksa IMC çok zorluyor daha da inerdim de cl 26 felan gerek var mı bence yokDeğerleriniz güzelmiş hocam.
tWTRL değeri biraz yüksek yalnız.
63.9K - 88.8K - 62.8KBende katılıyorum denenebilir
Hocam soğutamam. Bellek soğutucu konumunu ayarlamam gerek onun için. Soğutabilseydim 8000 CL32 yapacaktım zaten1:1 mod, bence çok stabil diğerlerine göre.
Size 6200 CL24 yakışır.
Benim dual rank avantajım sağolsun 88k okuma 94k yazma 83k kopyalama
Bencede gerek yok çünkü farkı anlamazsınız bile açıkcası. Mesela ben XOC BİOS kurduktan sonra 6200 CL24 açmayı planlıyordum ama elde edeceğim kazanç düşük olacağı için vereceğim vakite yazık olur diye hiç girmedim. Zaten sıcaklıklar sınırda olduğu için bıraktım burada.Ram zamanlarım sizin kadar iyi olmasa da Dual Rank bu kadar oluyor hocam yoksa IMC çok zorluyor daha da inerdim de cl 26 felan gerek var mı bence yok![]()
Benim Write değeri 97700 veriyor ama stabilite sınırında olduğu için 95500 verdiği zamanlarda oluyor hatta çoğu zaman 95500 veriyor. 1-2 kere restart attıktan sonra 97700 veriyor.Benim dual rank avantajım sağolsun 88k okuma 94k yazma 83k kopyalama
Bende hep aynı değerleri veriyor sadece gecikme o da arkadaki uygulamalara göre değişiyor sanırsam 65.7-66.2(Sanallaştırma açık olmasına rağmen) arasında seyir ediyor. Var mı DC hesabınız iyi kaynaştık sohbet edelimBencede gerek yok çünkü farkı anlamazsınız bile açıkcası. Mesela ben XOC BİOS kurduktan sonra 6200 CL24 açmayı planlıyordum ama elde edeceğim kazanç düşük olacağı için vereceğim vakite yazık olur diye hiç girmedim. Zaten sıcaklıklar sınırda olduğu için bıraktım burada.
Benim Write değeri 97700 veriyor ama stabilite sınırında olduğu için 95500 verdiği zamanlarda oluyor hatta çoğu zaman 95500 veriyor. 1-2 kere restart attıktan sonra 97700 veriyor.
Ben 1:1 deneyeyim vaktim olunca. Çok heveslendirdinizBencede gerek yok çünkü farkı anlamazsınız bile açıkcası. Mesela ben XOC BİOS kurduktan sonra 6200 CL24 açmayı planlıyordum ama elde edeceğim kazanç düşük olacağı için vereceğim vakite yazık olur diye hiç girmedim. Zaten sıcaklıklar sınırda olduğu için bıraktım burada.
Benim Write değeri 97700 veriyor ama stabilite sınırında olduğu için 95500 verdiği zamanlarda oluyor hatta çoğu zaman 95500 veriyor. 1-2 kere restart attıktan sonra 97700 veriyor.
Üstüme alınmadım ben öyle bir şey demedim bilmiyorum duymadımBen 1:1 deneyeyim vaktim olunca. Çok heveslendirdiniz![]()
Hocam, arka plandaki uygulamalara göre değişiyor her türlü ve DC kullanmıyorum çok uzun süredir. En son Garrys Mod DarkRP sunucuları için kullanıyordum.bende hep aynı değerleri veriyor sadece gecikme o da arkadaki uygulamalara göre değişiyor sanırsam 65.7-66.2(Sanallaştırma açık olmasına rağmen) arasında seyir ediyor. Var mı DC hesabınız iyi kaynaştık sohbet edelim
Artık sizde dahilsiniz bu olaya.Üstüme alınmadım ben öyle bir şey demedim bilmiyorum duymadım![]()