Gecmis olsun. Bu yüzden genelde her şeyi bir arada tutmam çünkü birisi düşse/kaybolsa hepsi kaybolur. Nakit de tasimam kartta bulundururum, size de tavsiye ederim.

Kartlarinizi iptal ettirin, kayip diye yeni kimlik cikarttirin ve polise durumu bildirin ki herhangi bir durumda kayıp oldugu bilinsin.
Banka ve kimlik kartından yana endişeniz olmasin çünkü çıkartılması çok kolay, hemen de gelir.
TC numarası görülünce öyle hemen adına şirket
vs. kurulma söz konusu da değil.
Biri cuzdani teslim etmediği sürece para ve cuzdan giden tek şey.

Merhaba, cüzdanımı kaybettim. Eğer olayı okumak istemiyorsanız sadede gel diyorsanız, en aşağıya bakabilirsiniz. Okumanız daha iyi olur.

Sabah babam beni okula bırakırken okulun önünde durduk. Babam bana öğlen harçlığımı uzattı ve cüzdanıma koymak için cüzdanımı cebimden çıkardım. Son gördüğüm yer babamın arabası oldu, cüzdanı cebime koydum (ya da öyle sanıyorum) sonra hiç kontrol etmedim çünkü pazartesi günü stresi ve 1 haftalık tatilden dönmüştüm. Sadece sınıfa gitmek vardı aklımda. Sınıfa geldim ve 1. ders bittikten sonra sabah için aldığım sandviçimi çıkardım, yemeye başladım. Sonrasında ise cüzdanımı kontrol ettim (her zaman yaparım, alışkanlık) cüzdanımın hiçbir yerde olmadığını fark ettim. Sıraya da koymuş olabilirim diye her yere baktım ancak yoktu. Bahçedeki nöbetçi öğretmene ve güvenliğe söyledim ancak hiçbir kayıp cüzdan görmemişler. Babamı aradım hocalardan izin alıp, ancak babam da arabada olmadığını söyledi. Bundan 1 saat sonra babam okula geldi ve çantamı iyicene inceledik yoktu.
Cüzdanım hiçbir yerde yok.

Sadede geliyorum; cüzdanımda kimliğim, İstanbulkart'ım, Papara kartım, bayram harçlığım ve fotoğraflarım vardı.

Açıkçası çalınmış da olabilir ve en çok bundan şüpheleniyorum. Her zaman alışkanlık olarak cüzdanımı cebimden çıkarıp bir süre okuldaki masada tutarım. Ama aynı zamanda arabadan inerken yolda düşmüş olabilir ki oraya da baktık yoktu.

Kimlik hakkında çok endişeleniyorum. Aklımda aşırı şüpheli kişiler var ve o kimlikle her şeyi yapabilir. Yine de elimde bir kanıt olmadan üstünü arayamam ve henüz nerede kaybettiğimi bile bilmiyorum. Ama şu kesin ki cüzdanı en son kesin olarak arabada gördüm ve cebime koydum.

Çok geçmiş olsun T.C Kimlik, İstanbulkart ve Papara kartlarınızı hemen iptal ettirip, yenisini alın. Bayram harçlıkları için polise gidin belki okulun önünde cüzdan düştüyse bulup da alan kişi karakola teslim etmiş olabilir.

Hocam kimlik ve İstanbulkart'ı hemen bildirin eğer biri çalıp da kullanırsa cezasını size kesip İstanbulkart'a el koyuyorlar. Papara kartı'da kullanıma kapatabilirsiniz uygulamasından. Her insanın başına gelebilecek bir durum sadece cüzdanı her zaman cebinizde tutmaya özen gösterin ben bir şey yapmayacaklarını bildiğim halde ailemin yanında bile cüzdanımı masamda tutmam.

Gecmis olsun. Bu yüzden genelde her şeyi bir arada tutmam çünkü birisi düşse/kaybolsa hepsi kaybolur. Nakit de tasimam kartta bulundururum, size de tavsiye ederim.

Kartlarinizi iptal ettirin, kayip diye yeni kimlik cikarttirin ve polise durumu bildirin ki herhangi bir durumda kayıp oldugu bilinsin.
Banka ve kimlik kartından yana endişeniz olmasin çünkü çıkartılması çok kolay, hemen de gelir.
TC numarası görülünce öyle hemen adına şirket
vs. kurulma söz konusu da değil.
Biri cuzdani teslim etmediği sürece para ve cuzdan giden tek şey.
TC ile bir sorun yok ancak bir yerde hesap açabilmek için seri no gerekiyor, o da kimlikte var.

Çok büyük geçmiş olsun hocam en korktuğum şeydir. Kayıp çalıntı diye kimlik o bu bayağı uğraşacaksınız Allah yardımcınız olsun. Bir dahakine daha dikkatlı olun hocam kaybetmeyin.