Beklentiniz karşılanmasa ne olacak, oyunu iade mi edeceksiniz? Hayır, tabii ki. GTA serisi, oyunun sektörünün mihenk taşıdır.

Onun dışında oyunu sızdıran kişi kripto bağışları topladı. Rockstar niye böyle saçma işlerle uğraşsın? Oyun bas baya sızdırıldı.

Bu metni Twitter üzerinde gördüm ve uzun süredir de bu şekilde düşünüyorum açıkçası. Beklentiyi düşürmek için bir proje gibi hissettiriyor. Netflix'e de ilk fragman hakkı verdiğini düşünürsek kendi başlarına çok güzel bir reklam yapmış oldular sanki?

ALINTIDIR.

Herkes GTA 6 için gökyüzü kadar yüksek beklentilere sahipti, çünkü o AI ile üretilmiş klipler yüzünden. İnsanlar temelde sahte bilgiler ve sahte “pazarlama” ile besleniyordu, yani beklentiler zaten tavan yapmıştı. Bazıları için bu gerçek hayat simülatörüydü.

İLK SIZDIRMA:

İlk görüntü inanılmaz düşük kalitedeydi. Herkes hayal kırıklığına uğradı ve tekrar, beklentiler deli gibi yüksek olduğu için Rockstar'ı eleştirmeye başladı. Ama o zamandan beri klipler giderek daha iyi hale geliyor. Daha iyi kalite, daha az hata, daha iyi oynanış vb.

KRİPTO “DOLANDIRICILIK”:

Ya bu da planın bir parçasıysa? Token sadece 30 milyon dolar piyasa değerine ulaşsa bile, bu Rockstar'a gerçekten zarar vermez. Aksine, GTA 6 için bedava pazarlama olur ve bu şu anda oyun dünyasında ve genel olarak tek trend konu.

SONUÇ:

Eğer Rockstar şu anda doğrudan Netflix tanıtım fragmanını yayınlasaydı, insanlar hala saçma sapan yüksek beklentileri yüzünden şikayet edebilirdi. Bunun yerine, ya bu sızıntılar temelde herkesin AI ile beslenmiş beklentilerini sıfırlamanın bir yoluysa? Üstelik tüm bu süreçte tamamen sessiz kaldılar... Yani evet, bunun kesinlikle doğru olduğunu söylemiyorum ama... Ya Cyberleek gerçekten Rockstar'sa?
Kısa cevap, hayır.