Rehber Cyberpunk 2077 2.0 ve üstü sürümlerden 1.63 sürümüne dönme

Aeronight

Yetkin
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077'nin 2.0 güncellemesiyle oyun baştan aşağı değişti. Bu güncellemeleri beğenmeyenler için oyunu 2.0 ve üstü sürümlerden, bu büyük güncellemeden hemen önceki sürüm olan 1.63'e nasıl dönebileceğinizi göstereceğim.
1.63.gif

Eğer ki mod kullanıyorsanız, 1.63 sürümüne dönmek muhtemelen modlarınızı bozacaktır. Bu nedenle oyunu oynayamayacaksınız. Modlar artık 2.0 sürümünü destekliyor. Bu yüzden yüksek ihtimalle modsuz oynamanız gerekecek.

Ben oyunu Steam üzerinden satın aldım, bu yüzden Steam arayüzünden göstereceğim. Aynı adımlar Epic Games ve GOG'da da var. Konsollar hakkında bir bilgim yok ne yazık ki.
Ayrıca sorunsuz bir downgrade için oyunu silip baştan yüklemenizi tavsiye ederim.
Oyunu 2.0 sürümünden 1.63 sürümüne düşürmek için;

• Steam'i açın.
  • Kütüphanenize girip Cyberpunk 2077'nin sayfasını açın.
  • Sağ taraftaki çarka tıklayın.
  • Özelliklere tıklayın.
  • Betalar sekmesine girin.
  • Beta Katılımı seçeneğini 'hiçbiri' seçeneğinden '1_63_legacy_patch - 1.63 Legacy Version' seçeneğine alın.​
  • Oyun güncellenecek ve böylece 1.63 sürümünü oynayabileceksiniz.​
Oyunu yeniden en güncel sürüme güncellemek istiyorsanız Beta Katılımı seçeneğini 'hiçbiri' seçeneğine alabilirsiniz. Oyun güncelleme yapacak ve bu sayede en yeni sürümü oynayabileceksiniz.

CDPR'ın resmi sayfasında GOG için şu adımlar belirtilmiş, aynen aktarıyorum.
  • GOG Galaxy'i açın.
  • Soldaki menüden Installed sekmesine girin.
  • Cyberpunk 2077'ye sağ tıklayın.
  • Manage Installation > Configure seçeneğine tıklayın.
  • Beta Channels seçeneğini '1_63_legacy_patch' ile değiştirin.
  • Otomatik güncellemeleri devre dışı bırakın.
  • Tercih ettiğiniz sürümü seçin ve OK'a tıklayın.
  • Oyun yine Steam'deki gibi güncelleme yapacak ve 1.63 sürümünü oynayabileceksiniz.
Oyunu yeniden en güncel sürüme güncellemek istiyorsanız Beta Channels seçeneğini 'disabled' seçeneğine alabilirsiniz. Oyun güncelleme yapacak ve bu sayede en yeni sürümü oynayabileceksiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt