proyic
Yetkin
- Makaleler
- 2
Öncelikle merhaba, asalak olduğum için Songbird'e ihanet ediceğime gittim reede ihanet ettim verir sandım, bitirdim finali baktım vermemiş. Yani kara duvarı vermesi için Songbird'e ihanet etmem lazımmış. Ben de unuttum o kadar oynadım bunu mod ile alsam (işletim sistemi olarak) envantere eklense direkt var mıdır öyle? Mod çok lazım ya.
İsmi: miltech canto mk.6 quickhacks olması lazım. diret envantere eklesin, mod yapmak istemiyorum yani.
Cyberpunk 2077 Hileleri: Para, Silahlar ve Bütün Siber Uzuvlar bunu buldum. Konsol komutunu biliyorum zaten ezberimde var miltech canto almak için kodu yazsam geçerli olur mu yani? Geforce NOW'dan oynayacağım bir de. 4080'de max. ayarlarda ısınıyor soğutucu olmadığı için.
İsmi: miltech canto mk.6 quickhacks olması lazım. diret envantere eklesin, mod yapmak istemiyorum yani.
Cyberpunk 2077 Hileleri: Para, Silahlar ve Bütün Siber Uzuvlar bunu buldum. Konsol komutunu biliyorum zaten ezberimde var miltech canto almak için kodu yazsam geçerli olur mu yani? Geforce NOW'dan oynayacağım bir de. 4080'de max. ayarlarda ısınıyor soğutucu olmadığı için.
Kod:
Game.AddToInventory("Items.HauntedCyberdeck_LegendaryPlusPlus")
Son düzenleyen: Moderatör: