Oyunda her şey sonradan spawn oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Her şey 10 metre sonra spawn olmaya başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunun grafiklerini ortaya çekip çözünürlüğü 1080p yapınca bile düzelmiyor. Oyun orijinal. Aşağıya ilgili videoları bıraktım. Ve bu sorun garip bir şekilde CS2'de de oluyor. CS2'de çok nadir oluyor; mesela smoke geç yükleniyor ama çok nadir durumlarda oluyor. Videolarda kayıt aldığım için drop yiyorum ama normalde kayıt dışı drop olmuyor, akıcı şekilde oynuyorum. Oyun SSD'ye kurulu. SSD sonuçlarımı da ölçtüm, aşağıya bıraktım. Sürücülerim güncel. Sistemde 500 GB Kingston SSD var ve güncel olarak 100 GB boş yer var. Bu sorun Last of Us'ta olmuştu ama Last of Us'ta feci şekilde dokular geç yükleniyordu; ama ben onu crack oynamıştım, belki o yüzden olabilir deyip geçmiştim. RTX 5060 Ti 8 GB. i5-14400F 1x16 GB T-Create CL38 RAM. B760M anakart.
Bence bu dokuların geç yüklenmesi(pop-in) değil, LoD(level of detail)'nin düşük olmasından kaynaklı. DigitalFoundry'nin optimize ayar videosundaki önerilen RT'siz ayarları uygulamayı deneyin;
Bence bu dokuların geç yüklenmesi(pop-in) değil, LoD(level of detail)'nin düşük olmasından kaynaklı. DigitalFoundry'nin optimize ayar videosundaki önerilen RT'siz ayarları uygulamayı deneyin;
Sorun kabak gibi ortada dostum 1x16 GB RAM kullanıyorsun.
Sistemin tek kanal çalıştığı için Cyberpunk ve Last of Us gibi ağır oyunlarda veri akışı tıkanıyor. İşlemci ve ekran kartı veriyi hızlı işlemek istiyor ama tek modül RAM bant genişliğini daralttığı için dokular sen yaklaştıkça yükleniyor CS2'deki smoke gecikmesi de bellek darboğazının kanıtı.
Sorun kabak gibi ortada dostum 1x16 GB RAM kullanıyorsun.
Sistemin tek kanal çalıştığı için Cyberpunk ve Last of Us gibi ağır oyunlarda veri akışı tıkanıyor. İşlemci ve ekran kartı veriyi hızlı işlemek istiyor ama tek modül RAM bant genişliğini daralttığı için dokular sen yaklaştıkça yükleniyor CS2'deki smoke gecikmesi de bellek darboğazının kanıtı.
Hocam ama sadece cp 2077 ve Last of Us'ta yaşandı bu sorun. Bu yıl çıkan Resident Evil Requiem, first light veya diğer ağır oyunlarda yaşamadım. Eğer fırsat bulursam RAM'i 2x8 yapıp bir de öyle deneyeceğim
RND4K Q1T1 yazma hızın 7 MB gibi dip bir değere düşmüş, bir de tek kanal RAM darboğazı biniyor. Ek olarak 1440p çözünürlükte DLAA açtığın için VRAM kullanımın sınıra dayanmış.
RND4K Q1T1 yazma hızın 7 MB gibi dip bir değere düşmüş, bir de tek kanal RAM darboğazı biniyor. Ek olarak 1440p çözünürlükte DLAA açtığın için VRAM kullanımın sınıra dayanmış.
7MB dediğiniz değer normalde kaç olmalı hocam? Sistemi bu yılın şubat ayında topladım. 7 ay içinde bu değeri görmesi normal mi? Hocam dokuları en düşüpe çekincede aynı sorun oluyor VRAM kullanımı 6.5gbın üzerini görmüyor hiç. Ana sorun ssdmi yoksa RAM mi? Hangisini değişsem iyi olur
7MB dediğiniz değer normalde kaç olmalı hocam? Sistemi bu yılın şubat ayında topladım. 7 ay içinde bu değeri görmesi normal mi? Hocam dokuları en düşüpe çekincede aynı sorun oluyor VRAM kullanımı 6.5gbın üzerini görmüyor hiç. Ana sorun ssdmi yoksa RAM mi? Hangisini değişsem iyi olur
7 MB normal değil. @Caner Uncu hocam da hız değerlerini bir kontrol etsin. Yaşadığın problem muhtemelen hem SSD'nin bu şekilde tıkanmasından hem de sistemde tek kanal RAM darboğazı olmasından kaynaklanıyor.