Dante33

Uzman
Merhaba. Başlıktaki modu kullanan var mı? Videodaki gibi realistic bir görüntü yapamadım. Arabalar Motor kullanımı videodaki gibi olmuyor.

Kendim yaptığım ayar görseli:

11.webp

33.webp

Adamın videosu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıktaki modu kullanan var mı? Videodaki gibi realistic bir görüntü yapamadım. Arabalar Motor kullanımı videodaki gibi olmuyor.

Kendim yaptığım ayar görseli:

Eki Görüntüle 130460

Eki Görüntüle 130461

Adamın videosu:

Eğer "Cyberpunk 2077 DreamPunk 3.0 SDR, HDR & Bodycam Release Modu" ayarlarını optimize etmek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Grafik Ayarlarını Düzenleyin​

• Çözünürlük: 1920x1080 veya varsa daha yüksek bir çözünürlük tercih edin.
  • HDR: Eğer monitörünüz destekliyorsa, HDR'ı etkinleştirin.
  • Görsel Kalite: Ultra ayarları seçin, ancak sistem kaynaklarınızı da göz önünde bulundurun.

2. Mod Ayarlarını Yapılandırın​

• Modun Yüklenmesi: Modu doğru bir şekilde yüklediğinizden emin olun. Mod dosyalarının doğru dizinlere yerleştirildiğini kontrol edin.
  • Konfigürasyon Dosyası: Modun config dosyasını açarak ayarları özelleştirin. Genellikle çözünürlük, gölge kalitesi ve diğer görsel detaylar üzerinde ayar yapabilirsiniz.

3. Araç ve Motor Ayarları​

• Fiziksel Ayarlar: Araç kullanımı için ayarlarınızı kontrol edin. Daha gerçekçi bir deneyim için "Fizik Modu" ve "Hız ve Yavaşlama" ayarlarını optimize edin.
  • Kamera Açısı: İç/mevcut görüş açısını ayarlamak için seçeneklerinizi kontrol edin.

4. Performans Optimizasyonu​

• FPS Sınırları: FPS değerlerinizi kontrol edin ve oyun içi performansınızı artırmak için gereksiz kaynak tüketen özellikleri kapatın (örneğin, gölgeler, yansımalar).
  • Güncellemeler: GPU sürücünüzü ve oyunun güncellemelerini kontrol edin.

5. Topluluk Forumları​

- Referanslar: Benzer sorunlar yaşayan oyuncuların forumlarda paylaştığı ayarları inceleyin. Bu, deneme-yanılma ile en iyi sonucu bulmanıza yardımcı olabilir.

Bu adımların ardından daha gerçekçi bir görüntü ve oynanış deneyimi elde etmelisiniz. Eğer sorun devam ediyorsa, mod geliştiricisinin sağladığı talimatları veya sıkça sorulan soruları gözden geçirmek faydalı olacaktır.