christopher moltisanti 53
Üstün
Konu başlıktaki gibi önerilerinizi bekliyorum liste veya rehber tarzında bir şey olursa güzel olur.
Selam, hoş geldiniz. Night City'de esip gürlerken daha fazla eğlenebileceğiniz modları derlemek istedim. Liste sadece benim kullandığım modlardan oluşuyor. Kullandığım her modu paylaşmadığımı belirteyim. Modları indirmek için bir nexusmods hesabına ihtiyacınız olacak. Eklememin matıklı olduğu modlara görsel ekleyeceğim. Modları kurmayı bilmiyorsanız mod kurma rehberime göz atabilirsiniz.
Kırmızı renk ile işaretlediğim modlar için Phantom Liberty DLC'si gerekmektedir. Yeni modları eklersem listeyi güncelleyeceğim....
- Aeronight
- cyberpunk 2077 modları
- Forum: Oyun Modlama
Modlarla iyice haşır neşir olduktan sonra nexus mod sitesinde kendiniz takılarak da mod arayabilirsiniz, keyifli oluyor.
yani format attığımde tek tek indirmek istemiyorum malum şuan halen mod indiriyorum çeşitlilik o kadar çok fazla ki@christopher moltisanti, yedeklemek derken anlamadım, normal dosya yedekleme işlemi gibi olmayacak mı?

Yani format attığımde tek tek indirmek istemiyorum malum şu an halen mod indiriyorum çeşitlilik o kadar çok fazla ki![]()