ANOFF

Üstün
Oyunda birdenbire böyle parıldamalar oluyor. Oyunun ilk 20 saatinde falan böyle bir sorun yaşamadım ama şimdi birdenbire karanlıkta bile her yerden bir şey parlıyor ve bu çok rahatsız edici oluyor. Bunun yanı sıra oyunun grafikleri de çok kötü gözüküyor. Ultra ile orta grafik arasında neredeyse hiçbir fark görmüyorum ve her şey çok kötü, piksel piksel gözüküyor. Karıncalanma oluyor.

Videoda VRAM sınıra dayanmış gözüküyor ama oyunun grafiğini ve çözünürlüğünü düşürünce de oyun kötü gözüküyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip kurdum ama düzelmedi. Oyun orijinal.

Bildiğiniz grafik modu varsa link atın bari onu deneyeyim çünkü bu görüntü ile rezalet bir oyun deneyimi yaşıyorum. Bazı forumlarda bu sorunun ray reconstruction açınca düzeldiğini söylemiş ama ben ray reconstruction açınca direkt oyundan atıyor ve bir daha giremiyorum.

RTX 5060 Ti 8 GB, i5 14400F, 16 GB DDR5 RAM, B760M, 500 GB SSD.

Zaten tek sorun bu da değil, açtığım diğer konuya bakıp diğer sorunu da görebilirsiniz.

Ray reconstruction açınca VRAM şiştiği için hem görüntüyü çamurlaştırıyor hem de oyundan atıyor. Ray Tracing'i komple kapatıp ya da doku kalitesini bir kademe düşürerek girmeyi dene, muhtemelen hem parlamalar hem de çökmeler düzelecektir.

DLSS ve frame gen kapatıp denediniz mi? Böyle sorunlar genelde DLSS yüzünden oluyor da.

Denedim hocam ikisini de denedim hiçbir şey değişmedi

Ray reconstruction açınca VRAM şiştiği için hem görüntüyü çamurlaştırıyor hem de oyundan atıyor. Ray Tracing'i komple kapatıp ya da doku kalitesini bir kademe düşürerek girmeyi dene, muhtemelen hem parlamalar hem de çökmeler düzelecektir.

Hocam doku kalitesini mediuma çekince aracın içindeki parlamalar düzeldi ama videodaki araçlarda oluşan parlamalar düzelmedi. Hangi araca bakarsam aracın her tarafından küçük küçük ışıklar yansıyor ve parlıyor

Son düzenleme: