Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Selam. Az önce Cyberpunk 2077 açayım dedim, altta Intel grafik sürücüleri güncel değil uyarısı çıktı. Ben de güncelleyip restart attım bilgisayara. Ama oyunu açtığımda Launcher'da yine böyle bir uyarı görünüyor. Bu uyarıyı nasıl kaldırabilirim?
Uyarı şu şekilde:
2024-02-12 (1).webp

Çözüm
Bu uyarı rastgele bir şekilde kalkıyor. Geçenlerde bende de vardı. Sürücülerimin hepsi güncel olmasına rağmen Witcher 3'te ekran kartı, Cyberpunk 2077'de ise işlemci sürücüleri güncel değil diyordu. Şu anda ise bu sorun yok bende. Takmayın kafaya.
Dosyaları doğrulamayı dene ve o uygulamadaki hesaptan çıkıp tekrar girmeyi dene.
Bu uyarı rastgele bir şekilde kalkıyor. Geçenlerde bende de vardı. Sürücülerimin hepsi güncel olmasına rağmen Witcher 3'te ekran kartı, Cyberpunk 2077'de ise işlemci sürücüleri güncel değil diyordu. Şu anda ise bu sorun yok bende. Takmayın kafaya.
Dosyaları doğrulamayı dene ve o uygulamadaki hesaptan çıkıp tekrar girmeyi dene.

Çözüm
Bu uyarı rastgele bir şekilde kalkıyor. Geçenlerde bende de vardı. Sürücülerimin hepsi güncel olmasına rağmen Witcher 3'te ekran kartı, Cyberpunk 2077'de ise işlemci sürücüleri güncel değil diyordu. Şu anda ise bu sorun yok bende.

Peki sence o dosyaları doğrulasam kurduğum modların silinmesi gibi bir ihtimali yoktur, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emile A239 Ben modları silmek için doğrulama yapmıştım ama hiçbiri silinmemişti. Gene de modların kurulduğu dosyalar genelde çok yer kaplamıyor, bir yere kopyala istersen.
Bu arada uyarıyı eklemişsin, dediğim gibi hiçbir sorun yok. Kendi kafasına göre gelebiliyor bu uyarı. Bazen ekran kartıyla ilgili geliyor. Takılacak bir sorun değil. Bir şeyi etkilemiyor.

@Emile A239 Ben modları silmek için doğrulama yapmıştım ama hiçbiri silinmemişti. Gene de modların kurulduğu dosyalar genelde çok yer kaplamıyor, bir yere kopyala istersen.
Bu arada uyarıyı eklemişsin, dediğim gibi hiçbir sorun yok. Kendi kafasına göre gelebiliyor bu uyarı. Bazen ekran kartıyla ilgili geliyor. Takılacak bir sorun değil. Bir şeyi etkilemiyor.
Anladım sağ ol dostum.