Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

12578

Deneyimli
Makaleler
15
Normalde çalışıyordu. DLSS'in gözüktüğü HUD'u kapattım. Sonra oyunu açtığımda DLSS yerine FSR çalışmaya başladı. FPS'im yarıya düştü. Ekran kartım RTX 3050 Ti 4 GB. Modu tekrar kurdum, her şeyi tekrar yaptım yine aynı.

Arkadaşlar böyle anlamayan olabilir o yüzden fotoğraf atayım. Açmadan önce bu şekilde.
Ekran Görüntüsü (2).webp

Bu da açtıktan sonrası.
Ekran Görüntüsü (3).webp

Son düzenleme:
Çözüm
İlla ki mod vardır bunun için. Ben bu mod ile AMD RX 6700 ekran kartımda Witcher 3'te Nvidia FG açıyordum. Sende yapabilirsin.

Ekran kartın 3000 serisi ve bu seride FG yok. Cyberpunk 2077 ise AMD'nin kare oluşturmasını FSR yardımıyla kullanıyor. Sorun yok yani.
NVIDIA FG sunmadığı için, eskiden yapılan; eski kartlarda FG açma yöntemini, CDPR resmi olarak AMD'nin yardımıyla getirdi.

Artı -2 Eksi
Yapabileceğiniz bir şey yok gibi su anlık hocam. AMD kare olusturma kullanırken FSR'la idare etmelisiniz. Loseless Scaling 3 indirip LS3'le kare oluşturma açıp oradan upscale modu kapatirsaniz yine bir yandan CP2077 içinde DLSS4 kullanmaya devam edebilirsiniz.

İlla ki mod vardır bunun için. Ben bu mod ile AMD RX 6700 ekran kartımda Witcher 3'te Nvidia FG açıyordum. Sende yapabilirsin.

Çözüm
Ekran kartın 3000 serisi ve bu seride FG yok. Cyberpunk 2077 ise AMD'nin kare oluşturmasını FSR yardımıyla kullanıyor. Sorun yok yani.
NVIDIA FG sunmadığı için, eskiden yapılan; eski kartlarda FG açma yöntemini, CDPR resmi olarak AMD'nin yardımıyla getirdi.
Mod olanı diyorum ben. DLSS TO FSR3 Frame Gen modunu. Başlığa da yazmıştım ancak moderatör arkadaş silmiş.