Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muslumfidel

Uzman
Yer
Çanakkale
Oyunu neredeyse %100 yapmak istiyorum fakat son başarımlar için oyunu baştan oynamam gerekiyor ve öyle bir vaktim yok. Save dosyası buldum fakat oyunun save dosyaları 'Saved Games' diye belirtilen dosyada değil çünkü benim bilgisayarımda öyle bir dosya yok. Steam dosyalarından oyunun save dosyası olarak farklı bir formatta save dosyası var, Steam Cloud kapatım Cyberpunk hesabından çıkış yapsam da dosyayı silince diğer dosyaları aktardığımda Save Game olarak gözükmüyorlar. İkinci resimdeki save dosyalarını oyunda kullanmak istiyorum. Sadece dosya içindekileri de atmak işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-06-05 213651.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-05 213838.webp

Çözüm
My Games'te. Windows'un Türkçe dilinde Kaydedilen Oyunlar diye geçer. Kullanıcılar klasörünü açın ve kendi kullanıcı klasörünüzün içine girin. İşte orada Kaydedilen Oyunlar klasörünü görürsünüz.
My Games'te. Windows'un Türkçe dilinde Kaydedilen Oyunlar diye geçer. Kullanıcılar klasörünü açın ve kendi kullanıcı klasörünüzün içine girin. İşte orada Kaydedilen Oyunlar klasörünü görürsünüz.

Çözüm
Belgeler klasöründe herhangi bir dilde öyle bir klasör yok. Komple bilgisayarı taradığımda da çıkmadı.

Belgeler klasöründe herhangi bir dilde öyle bir klasör yok. Komple bilgisayarı taradığımda da çıkmadı.
Hocam şimdi tekrardan girdim 1 ay denedim olmamıştı gizli klasör olarak kaydedilmiş çok teşekkür ediyorum buldum sonunda.

Hocam dosyaları attığımda oyuna giriş yaparken içindekiler siliniyor buna bir çözümünüz var mı peki?
Maalesef yoktur lakin belki yanlış dizine atıyor olabilirsiniz.

Şimdi Kaydedilen Oyunlar klasörünün altında CD Projekt Red klasörü var. Onun içinde de Cyberpunk 2077 klasörü var. İşte kayıt dosyalarının hepsini buraya atacaksınız.

Bundan sonra oyunu açtığınızda, siliniyorsa işte ona bir şey yapamayabiliriz. Özellike Steam'den oynuyorsanız Steam bulutta kayıt sistemi falan varsa o tetikleyebilir bunu.

Maalesef yoktur lakin belki yanlış dizine atıyor olabilirsiniz.

Şimdi Kaydedilen Oyunlar klasörünün altında CD Projekt Red klasörü var. Onun içinde de Cyberpunk 2077 klasörü var. İşte kayıt dosyalarının hepsini buraya atacaksınız.

Bundan sonra oyunu açtığınızda, siliniyorsa işte ona bir şey yapamayabiliriz. Özellike Steam'den oynuyorsanız Steam bulutta kayıt sistemi falan varsa o tetikleyebilir bunu.
Üst üste denedikten sonra yapabildim hocam. Cloud falan kapalıydı zaten ama niye böyle yapıyordu bilmiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.