Cyberpunk 2077 kütüphanemde, oynamadım. Başlamıştım da eskide kaldı ve bitirmedim. Oyunu sevmiştim ama bu durumda baktığımızda nihai olarak bir DLC'yi konuşuyoruz. Bu DLC neden bu kadar pahalı ve değer mi parasına?
Cyberpunk 2077 kütüphanemde, oynamadım. Başlamıştım da eskide kaldı ve bitirmedim. Oyunu sevmiştim ama bu durumda baktığımızda nihai olarak bir DLC'yi konuşuyoruz. Bu DLC neden bu kadar pahalı ve değer mi parasına.
Bana soracak olursan internette 25 liraya offline Cyberpunk ve Phantom DLC bulunduran hesabı satılıyor gider ondan oynar, geri kalan para cebimde kalırdı ama siz bilirsiniz tabi.
Cyberpunk 2077 kütüphanemde, oynamadım. Başlamıştım da eskide kaldı ve bitirmedim. Oyunu sevmiştim ama bu durumda baktığımızda nihai olarak bir DLC'yi konuşuyoruz. Bu DLC neden bu kadar pahalı ve değer mi parasına?
40 katı birim, ancak aldığımız maaş en fazla 5-6 katı birim. Aradaki 7-8 arasındaki kat sürekli bize yapacağını yapıyor. Ki Araba alırken bu fark 14-16 kata çıkıyor. İşte tam olarak bu yüzden bu ülkede bir oyun ekstra indirim veya cashback ile çok ucuza gelmeden alınmaz diyorum. Neyse, hocam kafanızı fazla daraltmıyım. İyi sosyaller.