Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheeZz_MaN

Uzman
Cyberpunk'ı oynuyordum oyunun yarısında falanım şu anda bayağı kasıldım ve DLC'yi satın aldım. İndirdim ve oyuna girdim fakat DLC başlamadı.

Çözüm
Oyunda Transmission diye bir görev var. Bu ana görevi yaptıktan sonra başlıyormuş. Transmission görevi, oyunun tam olarak neresinde bilmiyorum ama.
Oyunu bitirmem şart mı yoksa bitirmeden de yapabilir miyim?
Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, Transmission görevinden sonra başlıyormuş.
Belirli bir kısma(tam olarak hangi görev bilmiyorum) gelince Songbird seninle iletişime geçecek, yeni save açarken de direkt DLC'den başlayabiliyorsun.

Ana menüde Cyberpunk2077 yazısının altında Phantom Liberty yazıyorsa Songbird seni illa arayacaktır.

Belirli bir kısma(tam olarak hangi görev bilmiyorum) gelince Songbird seninle iletişime geçecek, yeni save açarken de direkt DLC'den başlayabiliyorsun.

Ana menüde Cyberpunk 2077 yazısının altında Phantom liberty yazıyorsa Songbird seni illa arayacaktır.

Ana hikayeyi bitirmen lazım diye biliyorum.

Hocam şart mı?

Oyunda Transmission diye bir görev var. Bu ana görevi yaptıktan sonra başlıyormuş. Transmission görevi, oyunun tam olarak neresinde bilmiyorum ama.
Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, Transmission görevinden sonra başlıyormuş.

Çözüm
Ben bu DLC'ye garip bir sekilde baslamistim.
oyunda tarrot kartlarini toplarken VI bir anda bayiliyor ve Songbird bir anda geliyor ve DLC oyle baslamisti bende.

Voodoo Boys ile olan görevden sonra başlar. Songbird sana telefon edecek.

Spoilerlı anlatyım:
Bay El sana görev veriyor Pacifica'ya gidiyorsun. GIM'i basarak NetWatch ajanı ile görüştükten sonra Barry's Hotel'e dönüyorsun ve NetWatch ajanı ile yaptığın şeye göre Voodoo Boys ile işin bitiyor ve ardından Songbird sana ulaşıyor.

Oyunda transmission diye bir görev var. Bu ana görevi yaptıktan sonra başlıyormuş. Transmission görevi, oyunun tam olarak neresinde bilmiyorum ama.

Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, transmission görevinden sonra başlıyormuş.

Teşekkürler hocam.

Voodoo boys ile olan görevden sonra başlar. Songbird sana telefon edecek.

Spoilerlı anlatyım:
bay el sana görev veriyor Pacifica'ya gidiyorsun. Gım'i basarak netwatch ajanı ile görüştükten sonra barry's Hotel'e dönüyorsun ve netwatch ajanı ile yaptığın şeye göre voodoo boys ile işin bitiyor ve ardından Songbird sana ulaşıyor.

Teşekkür ederim hocam.