CheeZz_MaN
Uzman
Cyberpunk'ı oynuyordum oyunun yarısında falanım şu anda bayağı kasıldım ve DLC'yi satın aldım. İndirdim ve oyuna girdim fakat DLC başlamadı.
Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, Transmission görevinden sonra başlıyormuş.Oyunu bitirmem şart mı yoksa bitirmeden de yapabilir miyim?
Belirli bir kısma(tam olarak hangi görev bilmiyorum) gelince Songbird seninle iletişime geçecek, yeni save açarken de direkt DLC'den başlayabiliyorsun.
Ana menüde Cyberpunk 2077 yazısının altında Phantom liberty yazıyorsa Songbird seni illa arayacaktır.
Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, Transmission görevinden sonra başlıyormuş.Oyunu bitirmem şart mı yoksa bitirmeden de yapabilir miyim?
Oyunda transmission diye bir görev var. Bu ana görevi yaptıktan sonra başlıyormuş. Transmission görevi, oyunun tam olarak neresinde bilmiyorum ama.
![]()
How to start Phantom Liberty in Cyberpunk 2077
If you're not sure where to start Phantom Liberty, here's what you need to dowww.gamesradar.com
Hayır, illa oyunu bitirmeniz gerekmiyor. Dediğim gibi, transmission görevinden sonra başlıyormuş.
Voodoo boys ile olan görevden sonra başlar. Songbird sana telefon edecek.
Spoilerlı anlatyım:
bay el sana görev veriyor Pacifica'ya gidiyorsun. Gım'i basarak netwatch ajanı ile görüştükten sonra barry's Hotel'e dönüyorsun ve netwatch ajanı ile yaptığın şeye göre voodoo boys ile işin bitiyor ve ardından Songbird sana ulaşıyor.