Unlishimaide 34

Başarılı
Yer
Başkent
Selam, Cyberpunk 2077 DLC'yi bitirdim ve Tılsım Kralı sonu ile bitti oyun. Siz nasıl bitirdiniz?

Ben Song Bird'i teslim ettim, Alex öldü. Sanırım Reed'e ihanet etmedim, açıkçası Song Bird başta güven veriyordu ama sonradan beni sinir etti. Alex'in de kurtulduğu ve Song Bird'i tam kaçıracakken Reed'e teslim ettiğimiz son varmış, orada Alex aşıyormuş ama itiyaka beni çok daralttı, tekrar dönüp oynayamayacağım maalesef.
İçim buruk biraz ve çok fazla depresif hissettirdi DLC.

Reed tam görev adamı, onu öldürmediğim için yanlışlıkla falan mutluyum. Alex durduk yere kaza kurşununa gitti. Cihaz başında Reed ve Song Bird'e ihanet et, tek tek denedim ama Alex iki seferde öldüğü için daha fazla geriye gitmeye katlanamadım.

Oyunun genel beğenilen sonu, Song'u Reed'e teslim edip Alex'in de yaşadığı son sanırım genel olarak. Musa ve Myers için ağzımı açmayacağım, rezil...

Song'un hala Myers için çalışmak zorunda olması kötü oldu ama elimden geldiğince "kendi doğrularımı" seçtim.

Sizin de yorumlarınızı ve nasıl bitirdiğinizi merak ediyorum.

DLC resmen başka bir oyun gibiydi. Benim sonum ise şöyle oldu: Baştan beri Songbird ile anlaşma yaptığım ve onu tanıdığım için ona ihanet etmedim, ta ki finale kadar. Orada bizi iyileştirmek için değil, kendi çıkarı için kullandığını öğreniyoruz. O noktada birkaç seçeneğim vardı. Ben de Songbird'e ihanet edip Reed'e teslim ettim. Alex de hayatta kaldı. Bence DLC'deki en iyi son böyle oluyor.

DLC resmen başka bir oyun gibiydi. benim sonum ise şöyle oldu: Baştan beri Songbird ile anlaşma yaptığım ve onu tanıdığım için ona ihanet etmedim, ta ki finale kadar. Orada bizi iyileştirmek için değil, kendi çıkarı için kullandığını öğreniyoruz. O noktada birkaç seçeneğim vardı. Ben de Songbird'e ihanet edip Reed'e teslim ettim. Alex de hayatta kaldı. Bence DLC'deki en iyi son böyle oluyor.

Evet benim dediğimde bu ama alex için geri dönmek için 3-6 saat oynayamayacağım. Alex ile daha sonra etkileşime girebiliyor isek bilmiyorum. Şu andan itibaren hedefim panam ve aldecaldoslar final hakkında biraz spoiler yemiştim.
DLC başka bir oyun gibi evet ama beni çok huzursuz etti oyunun sonu. Genel olaraak eğlenceli ve garip ilerledi anlatacak çok şey var...