Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batshuayi

Uzman
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam, Elizabeth Paralez ve Jefferson Paralez bir görev için bizi kendi evine çağırıyor, görev sonunda da daireden çıkmamızı istiyor. Fakat ben o an üşendiğim için indirdiğim istediğimiz yere TP olma modunu kullandım. Ve bu yüzden bu görev buga girdi, tekrar binaya ışınlanıp daireden çıkmaya çalıştığımda da kapılar açılmıyor. Ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2025-05-31 141937.webp
Ekran görüntüsü 2025-05-31 142037.webp

@Aeronight

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu komudu Cyber Engine tweaksın Console kısmına girince görev tamamlandı.

JournalManager = Game.GetJournalManager()
TrackedEntry = journalManager:GetTrackedEntry()
QuestEntry = journalManager: GetParentEntry(journalManager: GetParentEntry(trackedEntry))
QuestEntryHash = journalManager: GetEntryHash(questEntry)
JournalManager: ChangeEntryStateByHash(questEntryHash, 3, 2)
Johnny ile bir hikaye yaşıyorsunuz orada diye hatırlıyorum. Yani yapman lazım.
İlişkiye etki etmiyor.
Bu görev üzerine bayağı görev yaptım hocam. Yine de eski Save'e dönüp görevi bitirsem işe yarar mı?
Çok görev yaptıysan dönme eski save dosyana, yazık olur. Mod listemde freefly modu var. CS'deki nocliple aynı mantık. Onu kurup daireye geri gir. Sonra daireden normal olarak çık.

QuestEntry = journalManager: GetParentEntry(journalManager: GetParentEntry(trackedEntry))

Son düzenleme:
Çözüm

Aynı soruna benzer bir şey yaşadım. Takip ettiğim araç map'in altına düştü ve orada kaldı. Daha sonrasında umursamayıp farklı görevler yapmıştım. Eski oyun kayıtlarını da yükleyemiyorum. Senin yaptığın görevi otomatik olarak mı tamamladı ve Cyber Engine Tweaks'ı yüklemem mi gerek? Tam olarak nasıl bir alana yazdın? Yardımcı olabilir misin?