Rehber Cyberpunk 2077'de Adam Smasher'ın zulasına nasıl ulaşılır?

Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077'nin hikayesini bitirince Adam Smasher'ın zulasına ulaşabiliyorsunuz. Bu rehberde Adam Smasher'ın zulasına nasıl ulaşabileceğini ve içinde neler olduğunu göstereceğim.

Öncelikle Smasher'ı yenmeniz gerekiyor. Smasher ile savaştığınız herhangi bir son ile bitirebilirsiniz oyunu. Smasher'ı yenince cesedinden erişim fişini almanız gerekiyor.

Bu kart, açıklamada da yazdığı gibi Ebunike'deki bir odanın anahtarı.

Smasher'ın zulasının bulunduğu geminin adı Ebunike. Ebunike'ye ise şu şekilde gidiyorsunuz. Haritanın en üstünde Watson, Northside bölgesinde Ebunike Rıhtımının hızlı seyehat noktasını bulabilirsiniz. Eğer daha önce gitmediyseniz hatirada tam olarak şurada bulabilirsiniz bu rıhtımı.

Ebunike Rıhtımına vardığınızda sağdaki Ebunike isimli gemiye çıkmanız gerekiyor. İçeride Maelstromlular olabilir. Dikkatli olun. Gemiye çıktığınız zaman güvertenin en ucuna gidin. Orada kilitli bir oda bulacaksınız. Smasher'a ait bu oda. Aldığınız erişim fişini burada kullanıyorsunuz. Kapının yanındaki panelden kapıyı açıp içerideki eşyaları toplayabilirsiniz.

Odanın içinde;
  • bir adet katana
  • Ba Xing Chong ikonik akıllı av tüfeğinin üretim şemasını
  • bir adet Nue model tabanca
  • bir adet HJKE-11 Yukimura model akıllı tabanca
  • bir adet SPT32 Grad model sniper tüfek
  • bir adet Aşura model akıllı sniper tüfek
  • bir adet Kandöken model pompalı tüfek
  • bir adet DB-4 Palica model akıllı çift namlulu tüfek
  • bir adet HJSH-18 Masamune model taarruz tüfeği
Bu saydıklarım harici içeriden başka bir şey alamıyorsunuz. Hele ki Adam Smasher'ın zırhını almayı falan aklınızdan geçirmeyin.

Ben oyunu tamamen bitirdim yapacak bir şey kalmadı yeni DLC bekliyorum artık görev kalmadı yani. Keşfedecek bir şey varsa önerirsen memnun olurum.

Bu oyunun sevdiğim yanı bu tarz şeyler barındırması. Düşünülmüş olması ne güzel.

Ben oyunu tamamen bitirdim yapacak bir şey kalmadı yeni DLC bekliyorum artık görev kalmadı yani. Keşfedecek bir şey varsa önerirsen memnun olurum.
Yüzde yüz bitirdiysen ne öneririm bilmiyorum. New Game+ var gerçi. Modlar falan var. Modlar bambaşka yapıyor oyunu. Modsuz oynadıysan bir göz at.

Hikaye veya görev ekleyen bir mod var mı? Varsa önerirseniz memnun olurum.
Çok kısa görevler var. Hikaye ekleyen herhangi bir görev yok. Mod yardımıyla eklenen görevler şunlar zaten. Ben oynamadığım için nasıllar bilemiyorum. Mod ararken karşıma çıkmıştı.

Şu oyunun müziğini bile duysam tekrar oynayasım geliyor. Ellerin sağlık güzel bir rehber olmuş, ben bir tekrar bitireyim oyunu :d

Şu oyunun müziğini bile duysam tekrar oynayasım geliyor. Ellerin sağlık güzel bir rehber olmuş, ben bir tekrar bitireyim oyunu :d
Rica ederim. Özel playlist yaptım müziklere. Gece onlarla uyuyorum. Çok rahatlatıcı geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…