Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
İstemeden Phantom Liberty DLC'sine başladım, ilk görevi bitirdim ve ana haritaya geri döndüm. Merak ettiğim şey şu, nasıl oynamam gerekiyor? Songbird'ün dediğine göre oda iyileştirebiliyor bizi ama ana hikayedede aynısını diyorlar, daha önce bitirdim oyunu ama DLC olmadan bitirmiştim. Tam olarak nasıl oynamalıyım şimdi? Önce ana hikayeyi bitirsem? Yoksa önce Phantom Liberty mi?

Phantom Liberty hikayesinin oyunu bitiren sonları da var sadece DLC hikayesini bitiren sonları da. Tavsiye olarak ilk ana hikaye sonlarından gidip daha sonra DLC sonlarına ulaşmaya çalışmanız.

Zaten ana hikayenin sonlarından birini yaptıktan sonra oyun Hanako ile görüşmemizin hemen öncesine atıp ordan save dosyasını devam ettiriyor.

Phantom Liberty hikayesinin oyunu bitiren sonları da var sadece DLC hikayesini bitiren sonları da. Tavsiye olarak ilk ana hikaye sonlarından gidip daha sonra DLC sonlarına ulaşmaya çalışmanız.

Zaten ana hikayenin sonlarından birini yaptıktan sonra oyun hanako ile görüşmemizin hemen öncesine atıp oradan save dosyasını devam ettiriyor.

Kısaca önce ana sonu yapın diyorsunuz? Ardından son save ile başlayıp DLC bitireyim?

Şapel görevinden sonra DLC geçiş yapma imkânı tanınıyor. Bence komple oyunun ana ve yan görevleriyle beraber iş bitiricilerin(mavi ile gözüken görevler) bitirip kapıya gitmeni öneririm. Ben 3. oynayışımda DLC paketini aldım öyle yapıyorum. Şuan Peralez'in verdiği görevdeyim.

Şapel görevinden sonra DLC geçiş yapma imkânı tanınıyor. Bence komple oyunun ana ve yan görevleriyle beraber iş bitiricilerin(mavi ile gözüken görevler) bitirip kapıya gitmeni öneririm. Ben 3. oynayışımda DLC paketini aldım öyle yapıyorum. Şu an Peralez'in verdiği görevdeyim.

Bende peralez görevindeyim, tüm yan görevleri tamamladım zaten. Yani ana görevleri ve yanları bitirip DLC başlayayım?

Bende peralez görevindeyim, tüm yan görevleri tamamladım zaten. Yani ana görevleri ve yanları bitirip DLC başlayayım?
Evet. Ben öyle yapacağım. Bence en mantıklısı öyle çünkü oyunda sanırsam 5 son var. Bu DLC ile beraber alternatif olarak 6'ya çıkıyor. 6. seçenekten devam edebilirsin.

Evet. Ben öyle yapacağım. Bence en mantıklısı öyle çünkü oyunda sanırsam 5 son var. Bu DLC ile beraber alternatif olarak 6'ya çıkıyor. 6. seçenekten devam edebilirsin.

Panam yolunu seçeceğim zaten, en iyi sonlardan biri o sanırım. Ancak Phantom Liberty hakkında gram fikrim yok, umarım düzgün bir son elde ederim.

Panam yolunu seçeceğim zaten, en iyi sonlardan biri o sanırım. Ancak Phantom Liberty hakkında gram fikrim yok, umarım düzgün bir son elde ederim.

Forumlarda gördüğüm kadarıyla DLC'yi ana oyundan daha çok beğenen var. Beni de yükseltti, umarım dedikleri kadar vardır. Önce Panam yolunu seçer oynarsın. Daha sonra DLC'ye başlayabilirsin.

Forumlarda gördüğüm kadarıyla DLC'yi ana oyundan daha çok beğenen var. Beni de yükseltti, umarım dedikleri kadar vardır. Önce Panam yolunu seçer oynarsın. Daha sonra DLC'ye başlayabilirsin.
Evet öyle yapacağım sanırım, teşekkür ederim. Sizede iyi oyunlar.

Evet öyle yapacağım sanırım, teşekkür ederim. Size de iyi oyunlar.

Tepede ki Mecnun görevinde İtyaka kapısına gidip yanlışlıkla tarotu inceleme o DLC göreviymiş o hataya düştüm. İtyaka kapısının girişine bir kereliğine uzaktan bak. Oraya şirketçiler, çeteler ve polisler yok. Direkt kafalarına sıkıyorlarmış. Kapının önünde polisle sohbetleri var. Bir ara uğramalısın, fazla içeri girme tabii.

Son düzenleme: