Selamlar, Reddit'te gezinirken DLSSG for SM86 isimli bir mod gördüm. Modun içeriği basit: NVIDIA'nın RTX 4000 ve RTX 5000 serisine özel olan kare oluşturma teknolojisini tüm RTX serisi kartlara getiriyor.
Ben bu modu denedim ve gerçekten çalışıyor. Hatta 4x'e kadar çoklu kare oluşturma da kullanabiliyorsunuz. Yalnız buradaki handikap şu: Eğer Cyber Engine Tweaks kullanıyorsanız bu modu doğrudan kullanamıyorsunuz çünkü iki mod da version.dll içeriyor.
Bu rehberde Cyber Engine Tweaks ile birlikte DLSSG for SM86'yı nasıl kullanacağınızı gösteriyorum. DLSSG for SM86'nın Techolay incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
Öncelikle Cyber Engine Tweaks'in kurulu olduğunu varsayıyorum. Zaten rehberin amacı CET ile birlikte bu modu kullanmak.
Şimdi DLSSG for SM86'yı nasıl indireceğinize gelelim. GitHub linki üzerinden en güncel release paketini indirmeniz lazım. Assets kısmından Source code (zip) yazanı indirebilirsiniz.
Ardından indirdiğiniz .zip dosyasının içindeki dlssg_sm86.ini ve version.dll dosyalarını Cyberpunk 2077'nin ana dizininde bulunan bin -> x64 -> plugins yoluna atın.
version.dll dosyasının ismini dlssg_sm86.asi olarak değiştirin. Oyuna girdiğiniz zaman DLSS Kare Oluşturma kullanılabilir hâle gelecek. Ayarı açtıktan sonra oyunu yeniden başlatın. Ardından DLSS Kare Oluşturma teknolojisini kullanabileceksiniz.