Gökkayahan

Uzman
Aynı şekilde Işın İzleme vs gibi NVIDIA ile ilgili hiçbir ayar gözükmüyor. AMD FSR ve Intel XeSS varken NVIDIA DLSS yok. Başka hiçbir oyunda ise böyle bir sorun yok, diğer oyunlarda DLSS açabiliyorum. Cyberpunk, ekran kartımın RTX olduğuyla ilgili bir doğrulama sorunu yaşıyor sanırım. Kartım 4070S.

DDU ile sürücüyü kaldırıp geri yükledim.
Oyunu kaldırıp geri yükledim.
Windows kullanıcı dosyalarındaki AppData klasöründe yer alan Cyberpunk'la ilgili dosyaları sildim.
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarındaki dahili GPU'yu devre dışı bıraktım.

Windows grafik ayarlarında Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması açık.
Cyberpunk exe dosyası için RTX 4070 SUPER seçili.

Aynı şekilde Işın İzleme vs gibi NVIDIA ile ilgili hiçbir ayar gözükmüyor. AMD FSR ve Intel XeSS varken NVIDIA DLSS yok. Başka hiçbir oyunda ise böyle bir sorun yok, diğer oyunlarda DLSS açabiliyorum. Cyberpunk, ekran kartımın RTX olduğuyla ilgili bir doğrulama sorunu yaşıyor sanırım. Kartım 4070S.

DDU ile sürücüyü kaldırıp geri yükledim.
Oyunu kaldırıp geri yükledim.
Windows kullanıcı dosyalarındaki AppData klasöründe yer alan Cyberpunk'la ilgili dosyaları sildim.
Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarındaki dahili GPU'yu devre dışı bıraktım.

Windows grafik ayarlarında Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması açık.
Cyberpunk exe dosyası için RTX 4070 SUPER seçili.
Nvidia App yüklü mü? Ordan Cyberpunk 2077 yi optimize edip sonra oyun içi ayarlara bakar mısınız? Nvidia App kurulu olmayınca saçma durumlar olabiliyor ayrıca. Yüksek ihtimal kuruludur ama genede ordan Cyberpunk 2077 'yi kontrol sağlayın ve indirdiğiniz yerden oyunun dosyalarını doğrulayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Optimize ettirdim. Hatta oradan da başlattım oyunu, yine gelmedi seçenekler.
Ve indirdiğiniz yerden oyunun dosyalarını doğrulayın .
Doğruladım bir eksik yok. Zaten bugün tekrar yükledim bu sebeple.

Güncelleme:
Windows Update ile 25H2'ye geçtikten sonra ilk kez açtım oyunu ve bu hata bundan önce yoktu. Sebep bu mu bilmiyorum ama bu güncellemeden önce her şey normaldi zamanlama olarak.

Evet. Optimize ettirdim. Hatta oradan da başlattım oyunu, yine gelmedi seçenekler.

Doğruladım bir eksik yok. Zaten bugün tekrar yükledim bu sebeple.

Güncelleme:
Windows Update ile 25H2'ye geçtikten sonra ilk kez açtım oyunu ve bu hata bundan önce yoktu. Sebep bu mu bilmiyorum ama bu güncellemeden önce her şey normaldi zamanlama olarak.
Oyun klasöründen uyumluluğu win 8 yapıp deneyin hocam. Ya da bir önce ki sürüme dönün.

1766850458674.webp

Donanim hizlandirma acik mi?