ekmek17

Üyecik
Arkadaşlar, RTX 5070 Ti sistemim var. Bu sorunu sadece Pragmata ve Cyberpunk oyununda yaşıyorum. Cyberpunk'ta DMFG'yi açık, preset B modunda kullanabiliyorum ancak DLSS modu kapalı gözüküyor ve bunu görüntüde DLSS 4.5'un düzeltmesi gereken yerleri düzeltememesinden anlıyorum. Bir de Cyberpunk'ta Reflex 2 sanırsam bende çalışmıyor çünkü 4K, PT açık oynadığım için yer yer 4x'ten 6x'e çıkabiliyor. 6x'e çıktığında 100 ms latency'e ulaşabiliyor.

Ek olarak söyleyeyim;
  • Kare oluşturma preset B,
  • Super Resolution M modunda kullanıyordum, çok uğraşmama rağmen açamadığım için önerilene aldım.
  • Pragmata'daki sorunum ise;
  • Bu oyunu da 4K, PT açık şekilde oynuyorum.
  1. Sorun, kıyafet geliştirmesi yaparken oyun kasıyor.
  2. Sorun, 3x MFG yağ gibi akarken 4x'e alınca takılmaları hissedebiliyorum. Latency'den kaynaklı da değil. Cyberpunk'ın aksine latency çok iyi durumda ve DLSS 4.5 sorununu Pragmata'da yaşıyorum.
RDR2, Doom Eternal'da denediğimde DLSS 4.5 çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar, RTX 5070 Ti sistemim var. Bu sorunu sadece Pragmata ve Cyberpunk oyununda yaşıyorum. Cyberpunk'ta DMFG'yi açık, preset B modunda kullanabiliyorum ancak DLSS modu kapalı gözüküyor ve bunu görüntüde DLSS 4.5'un düzeltmesi gereken yerleri düzeltememesinden anlıyorum. Bir de Cyberpunk'ta Reflex 2 sanırsam bende çalışmıyor çünkü 4K, PT açık oynadığım için yer yer 4x'ten 6x'e çıkabiliyor. 6x'e çıktığında 100 ms latency'e ulaşabiliyor.

Ek olarak söyleyeyim;
  • Kare oluşturma preset B,
  • Super Resolution M modunda kullanıyordum, çok uğraşmama rağmen açamadığım için önerilene aldım.
  • Pragmata'daki sorunum ise;
  • Bu oyunu da 4K, PT açık şekilde oynuyorum.
  1. Sorun, kıyafet geliştirmesi yaparken oyun kasıyor.
  2. Sorun, 3x MFG yağ gibi akarken 4x'e alınca takılmaları hissedebiliyorum. Latency'den kaynaklı da değil. Cyberpunk'ın aksine latency çok iyi durumda ve DLSS 4.5 sorununu Pragmata'da yaşıyorum.
RDR2, Doom Eternal'da denediğimde DLSS 4.5 çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sürücüler güncel mi?

Her şey güncel. DDU ile silip yükledim. Ayarların hepsini tek tek denedim. Olmadı.

Cevap falan da gelmiyor. Sorunları hâlâ çözemedim. Gerçek çözüm olmasa da yaptığım şeyler;
Cyberpunk'ta DMFG'yi kapattım, sabit 5X kare oluşturma yaptım.
Preset A'yı kullanıyordu. DLSS Swapper'la Preset B'ye çevirdim. Latency 50-60 yine fazlalık var ama 6'da çok arttırıyor.
DLSS 4.5'u hâlâ kullanamıyorum.

Pragmata'da da DLSS 4.5 hâlâ kullanılmıyor ama onda yokluğunu fazla hissetmiyorum. DLSS performansta duruyor. İyileştirebileceği yerleri fark ediyorum ama çok minik yerler.
Onun dışında 3X'te kullanıyorum. 4X Frame Generation moduna alırsam hâlâ akışkanlık gidiyor.

Ride 6 gibi NVIDIA App üzerinden DLSS geçersiz kılma yapamadığımız oyun için bile kütüphane dışı oyun ekleyerek DLSS 4.5 aktif edebiliyorum (M Preset) ama Cyberpunk'ta kesinlikle olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ayarı açıp dene.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 9