Oyun FPS ama Gamepad ile de denemek istedim. Bir baktım DualSense'e doğrudan kablosuzdan desteği var. Haptik geri bildirim ve adaptif tetikler çalışıyor. Muazzam bir durum. Pompalıyı sıkarken çat diye birden atan tetik mi dersin, frenin gazın sertliğini tetikte hissetmek mi dersin... DualSense muazzam ya. Neyse özetle Cyberpunk 2077 Steam versiyonu DualSense'i ve tüm özelliklerini kablosuz olarak da doğrudan destekliyor. Dokunmatik yüzey dahil.

Hocam şu oyunu ilk çıktığı dönemlerde oynadım. Şimdi üstüne DLC + bir ton yama gelmiş, bir an önce DLC'yi çekip keyfime bakarak bir daha oynamak istiyorum. DualSense keyfini de yaşamadan gitmek istemiyorum :D. DualSense ile mükemmel hissiyatlar vermiştir muhtemelen, hele özellikle Katana kullanımı çok güzeldir diye iç geçiriyorum.

Oyunu bitirmeme rağmen, resmi Intel XeSS2 gelsinde frame generation ile tekrar başlayayım diyorum. Oyunun evreni çok güzel. Sizin adınıza çok sevindim, DualSense bir başka.

@guney, hayır doğrudan çalışıyor zaten Steam’de oyun. Steam desteğiyle çalışıyor olabilir. İkonlar ise PlayStation ikonları evet.

Hocam +18 sahnelerde de titreşim veriyo mu gamepad
Maalesef vermiyor hocam.

Yeni bir özellik daha keşfettim. Peşinizde polis varsa DualSense ışıkları kırmızı-mavi yanıp sönüyor. Klasik PS özelliği ama çalışması güzel.

Son düzenleme: