Sakatlama çok kullanışlı oluyor. Sistem çökertme kritik hedefler için çok etkili ve tespit edilemiyor. Göz olarak "Kahin" tavsiye ederim. Düşmanları daha iyi tespit edebilirsiniz.

Sakatlama çok kullanışlı oluyor. Sistem çökertme kritik hedefler için çok etkili ve tespit edilemiyor.

Afterlifedaki abiden bulunur mu? Nix ismi sanırım.

Sakatlama çok kullanışlı oluyor. Sistem çökertme kritik hedefler için çok etkili ve tespit edilemiyor. Göz olarak "kahin" tavsiye ederim. Düşmanları daha iyi tespit edebilirsiniz.

Bir de RAM kapasitemi nasıl güçlendireceğim? Siberkasaplarda onun için bir şey bulamadım.

Afterlifedaki abiden bulunur mu? Nix ismi sanırım.

Bir de RAM kapasitemi nasıl güçlendireceğim? Siberkasaplarda onun için bir şey bulamadım.

Seviye atlamanız lazım, tüm yan görevleri yapın zaten neredeyse her şeyin kilidini açarsınız. Satın almak masraflı oluyor, bu parçaları terminallerden elde edebilirsiniz ama bulmaca çözmeye alışmanız lazım, alıştıktan sonra kolay geliyor.

Seviye atlamanız lazım, tüm yan görevleri yapın zaten neredeyse her şeyin kilidini açarsınız. Satın almak masraflı oluyor, bu parçaları terminallerden elde edebilirsiniz ama bulmaca çözmeye alışmanız lazım, alıştıktan sonra kolay geliyor.

Yan görevlerin hepsini yapıyorum zaten ileryelişim o yönde. Terminal ve bulmaca derken?

Yan görevlerin hepsini yapıyorum zaten ileryelişim o yönde. Terminal ve bulmaca derken?

Breach Protocol diye geçiyor galiba.

Cyberpunk_2077_Breach_Protocol_cover.webp

Şu duvardaki küçük panel.

Son düzenleme: