Sürprizbozan Cyberpunk 2077'de zula duvarınıza koyabildiğiniz silahlar ve yerleri

Selam, hoş geldiniz. Cyberpunk 2077'de bir sürü ikonik silah var. İkonik silahlar; sadece bir tane olan ve kendine ait özellikleri olan silahlar anlamına geliyor. Bu silahlardan bazılarını zulanızın duvarına koyabiliyosunuz. Daha doğrusu siz zulanıza attığınız an direkt duvara asılıyor. Bu rehberde Cyberpunk 2077'de zula duvarınıza koyabileceğiniz ikonik silahları ve bu silahları nereden bulabileceğinizi gösteriyorum. Başlamadan söyleyeyim: Makale ağır spoiler içeriyor. Oyunu bitirmediyseniz aşağı yorum olarak aradığınız silahı sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım.

Sol Kısım

Duvarın sol tarafında yalnızca Johnny Silverhand'in tabancası olan Malorian Arms 3516 bulunuyor. Bu tabancayı Chippin' In görevinde sorguladığınız Jeremiah Grayson'dan alabilirsiniz.

Orta Kısım

Sniper tüfek olan Himaye'yi, Fırtınada Koşturanlar görevi bittikten sonra Panam'den alıyorsunuz.

Altındaki pompalı tüfeğin adı Mox. Judy'den alıyorsunuz. Piramit Şarkısı görevi bittikten sonra eğer Judy ile sevgili olmadıysanız, Judy şehirden ayrılacağı için tüfeğini bıraktığı bir mesaj atacak. Sevgili olduysanız oyun içinde birkaç gün beklemeniz lazım. Tüfeğini size verdiğini söylediği bir mesaj atacak. Tüfeği Judy'nin evinden alabilirsiniz.

Katanalardan devam edelim. En üstteki katananın adı Byakko. Wakako Okada'nın tüm GIG'lerini tamamladığınız zaman ödül olarak bu katanayı veriyor.

Altındaki kırmızı katananın adı Errata. Judy ile Evelyn Parker'ı aradığınız sırada buluyorsunuz bu katanayı. Görevin adı Musibet. Arka odalara sızdığınız zaman bir fırının içinde bulabilirsiniz bu katanayı.

Altındaki katana ise Saburo Arasaka'ya ait olan Satori. Soygun sırasında çatıdaki AV'nin içinden alabilirsiniz.

Son katanamız Sandayu Oda'ya ait Jinchu-maru. Arasaka töreni sırasında Oda ile kapışıyorsunuz. Oda'yı yendikten sonra üstünden alabilirsiniz.

Tabancalardan devam etmek istiyorum. Mox'un altındaki tabancanın adı Şırak. River Ward'a ait. River'ın Peşinde görevini tamamladıktan sonra River veriyor bu tabancayı.

Sağındaki tabanca Jackie'ye ait. İsmi La Chingona Dorada. Kahramanlar görevi sırasında alıyorsunuz. Bu görev kaçırılabilir bir görev, o yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Kahramanlar görevini oynamak için Soygun görevindeyken Delamain'e 'Jackie'nin cesedini ailesine bırakmasını' söylüyorsunuz. İkinci perde başladığı zaman Welles Ana arıyor sizi. Jackie'nin cenazesine davet ediyor. Cenazeye katıldıktan 24 saat sonra Jackie'nin fotoğrafının yanında bulabilirsiniz tabancalarını.

La Chingona Dorada'nın sağındaki silah Skippy. Yapay zekaya sahip bir akıllı silah. Regina'ya ait. Makineli Tüfek görevine başladıktan sonra alıyorsunuz elinize. Bu silahı kullanarak 50 kişi öldürdüğünüzde modu değişiyor. Yine 50 kişi öldürdükten sonra Skippy sahibini hatırladığını söylüyor. Skippy'yi, Regina Jones'a veriyorsunuz. Biraz zaman sonra Regina 'isterseniz Skippy'i yapay zekasız hali ile geri alabileceğinizi' söylüyor. Geri aldığınız zaman zulanıza ekleyebiliyorsunuz.

Skippy'nin sağında Meleklerin Efendisi var. Kerry Eurodyne'ın silahı. Chippin' In görevinde Johnny ile iyi ilişki kurarsanız Kerry ile tanışıyorsunuz. Kerry konser vermek istiyor. Konser bittikten sonra Kerry tabancasını size veriyor.

Meleklerin Efendisi'nin sağında ise B Planı var. Dexter DeShawn'a ait, parayla çalışan bir tabanca. Takemura'nın Dexter DeShawn'ı vurduğu yerde bulabilirsiniz.

B Planı'nın sağında ise Seraf var. Sebastian 'Padre' Ibarra'nın tüm GIG'lerini tamamladığınız zaman size ödül olarak bu tabancayı veriyor.

Tabancalardan sonra bıçaklar kaldı. En üstteki bıçağımızın adı Mavi Diş. Badlands'te ücra bir köşedeki yakın dövüş silahı satıcısından satın alıyorsunuz.

Mavi Diş'in altında Nehan var. Saburo Arasaka'ya ait bir bıçak. Saburo Arasaka'nın cesedinin üstünden alabilirsiniz.

Nehan'ın altında ise Kelle Avcısı var. Pacifica'daki bir yakın dövüş silahı satıcısından satın alabilirsiniz. Bu bıçakla beraber orta kısım bitiyor. Son kısım olan sağa geçiyoruz.

Sağ Kısım

Yukarıdaki çekiçten başlayayım. İsmi Koca Ayak'ın Çekici. Yürüyorum görevindeki bossu öldürünce cesedinden alabilirsiniz bu çekici.

Hemen sağındaki tüfeğin adı Bloody Maria. Muamar "El Capitán" Reyes'in tüm GIG'lerini bitirdiğiniz zaman ödül olarak size bu tüfeği veriyor.

Çekicin altındaki tüfeğin adı Moron Labe. Pacifica'daki şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Hurdacıların ve Heyulaların kapıştığı yerde, hurdacının birinden düşüyor. Üretim sekmenize girerek Moron Labe'i üretebilirsiniz.

Moron Labe'in sağında Zebur 11:6 var. Yine şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Bu seferki adresiniz Watson, Northside. Maelstrom üyelerinin olduğu bir alanda Tom Ayer isimli Maelstromlunun cesedinden toplayabilir, ardından üretebilirsiniz.

Zebur'un sağında Cellat var. Pompalı bir tüfek kendisi. Yine şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Bu seferki adresiniz ise Westbrook, North Oak. Fabrikanın içindeki Militech Mekasını öldürdükten sonra cesedinden(?) toplayabilirsiniz.

Moron Labe'in altındaki tabanca Lexington x-MOD2. Megabina H10'daki 2nd Amendment'ta bir poligon yarışması oluyor. Görevin ismi Vur Kır Parçala. Kazanırsanız Robert Wilson ödül olarak size bu tabancayı veriyor.

Lexington x-MOD2'nin sağında Dişli'yi bulabilirsiniz. Yine şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Watson, Northside'da bulabilirsiniz bu suç faaliyetini. Hurdacılara karşı savaşıyorsunuz. Hepsini öldürdükten sonra Yelena Sidorova isminde olanın cesedinden bulabilirsiniz.

Dişli'nin sağında ise Egemen'i bulacaksınız. Evet, yine şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Westbrook, Japantown'da bulabilirsiniz bu seferki suç faaliyetini. Kaplan Pençelerine karşı savaşıyorsunuz. Shinobu Amai ismindeki kaplanın cesedinden yağmalayabilirsiniz.

Egemen'in sağındaki tabancanın adı Gece Çöküşü. Birinci perde sırasında gelen Silah isimli görevden alabilirsiniz. Megabina H10'daki 2nd Amendment'ta Robert Wilson'dan alabilirsiniz.

Lexington x-MOD2'nin altındaki silah Yinglong. Yine şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Wellsprings, Heywood'da bulacaksınız bu suç faaliyetini. Denzel Cryer isimli Hayvandan yağmalayabilirsiniz.

Yinglong'un sağında Delgeç var. Bir sniper tüfek. Şüpheli organize suç faaliyetlerinden birinden üretim şemasını buluyorsunuz. Santo Domingo, Rancho Coronado'da bulabilirsiniz bu faaliyeti. 6. Cadde'nin elinden masumları kurtarabiliyorsunuz. Olga Elisabeth Longmead isimli çete üyesinin üstünden yağmalayabilirsiniz.

Delgeç'in sağında ise Yoldaş Çekici var. Bir kez daha yolunuz Santo Domingo'ya düşüyor ancak bu kez Arroyo'ya. Yine 6. Cadde'ye karşı şüpheli organize suç faaliyetini çözeceksiniz. Tüm çete elemanlarını öldürdükten sonra Darius Miles isimli çete elemanının cesedinden alabilirsiniz üretim şemasını.

Yinglong'un altında ise Satır var. M'ap Tann Pèlen görevi sırasında Placide bir tavuk öldürüyor. Ardından da satırı masaya bırakıyor. Masadan alabilirsiniz.

Son olarak Satır'ın sağında Adam Smasher'ın tüfeğini bulabilirsiniz. Bu yuva oyunu bitirip Smasher'ın zulasını açmadıysanız sizde görünmez. Yuvayı açıp silahı koymak için önce oyunu bitirmeniz ve Smasher'ı öldürmeniz gerekiyor. Erişim kartını aldıktan sonra Chippin' In görevinin geçtiği gemi olan Ebunike'ye gitmelisiniz. İçerideki odaya erişiminiz var artık. Buradan bu tüfeğin üretim şemasını alıyorsunuz. Şemayı aldıktan sonra üretin. Ürettikten sonra silah yuvası açılıyor zaten.

Bunlardan bazılarını kaçırmış olabilirsiniz. Hepsini değil ama bazılarını Dogtown'daki EBM Petrochem Stadyumu'nun içindeki silahçıda bulabiliyorsunuz. O silahlar ise şunlar;
  • Errata
  • Satori
  • Nehan
  • Jinchu-maru
  • La Chingona Dorada
  • B Planı
  • Koca Ayak'ın Çekici
  • Satır
Bu silahlar haricini dediğim yollarla alabiliyorsunuz.

Her zamanki gibi yararlı rehber. Ben David'in ceketiyle Johnny'nin kıyafetlerini/silahını aldım bana yeter. Zaten bir tek Malorian ve Majesteleri ile oynuyorum. Ha bir de Rebecca'nın pompalısı da var. Fazlasında gözüm yok kardeşim. Evime Panam'ı attığımda raftaki silahlarla değil özel yapım çiftemle ilgilenecek.

Hocam ellerine sağlık, ben bi üçüncüye cyberpunk oynayıp geliyom

Eyvallah hocam. Silah konusunda aynı eşyalarla oynuyoruz. Sadece ek olarak Rasetsu ve Erebus kullanıyorum.

Hocam ellerine sağlık, ben bi üçüncüye cyberpunk oynayıp geliyom
Rica ederim hocam. Sarıyor valla ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…