Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Şu anda bu şekilde kullanıyorum, aslında altı patlar kullanıyordum ama susturucu takmak istedim. Bir sürü susturucum olmasına rağmen uyumlu silah bulamadım. Nasıl halledebilirim sizce? Ya da ne yapmam gerekli?

1753192311691.webp

1753192318275.webp

@Aeronight

Son düzenleme:
Ben en çok fırlatılabilir bıçak, ve 2 tabanca kullanıyorum.
Soğuk kanlılık çıkıp bıçak kullan bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi var, hocam yalan olmasın bu Build'lerden falan çok anlamıyorum, düz gidiyorum genelde ben. Ancak tabii bir öneriniz varsa yapayım.
Youtube'da build rehberleri var onları kullanabilirsiniz. Ben cyber ninja build'i yapıp sonradan Phantom Liberty'de aldığımız Majesteleri adındaki susturuculu silah ile oynamaya başlamıştım. Malorian'ı da alırsanız, yanına Rebecca'nın pompalısını çekip güçlü bir build yapabilirsiniz. Hem gizlilik hem kaba kuvvet desteklemiş olur.

YouTube'da Build rehberleri var onları kullanabilirsiniz. Ben Cyber ninja Build'i yapıp sonradan Phantom Liberty'de aldığımız majesteleri adındaki susturuculu silah ile oynamaya başlamıştım. Malorian'ı da alırsanız, yanına Rebecca'nın pompalısını çekip güçlü bir Build yapabilirsiniz. Hem gizlilik hem kaba kuvvet desteklemiş olur.

En sevmediğim olay internetten Build falan bakmak ya :D en iyisi kendime göre rastgele oynayayım.