Phantom libertynin olan o binaya çıkma görevi oyunun komple sonu o zaman değil mi? Ben hanako görevinin son olduğunu sanıyordum.

Binaya çıkıp kadınla konuşcan sonra seçenek sunacak işte ister jhonnynin ekiple cozcen muhabbeti istersen panam falan ben manitamiz diye panamla gitmiştim.

@Platon, Hanako da sana çözüm yolu öneriyor. Oradan çıkınca Viktor'un mekana gidiyorsun, daha sonrasında da Misty seni alıp çatıya götürüyor karar vermen için. Johnny ile karşılıklı şekilde otururken "ee ne yapalım" tarzı bir soru soruyor ve sona ulaşmak için hangi yolu izleyeceğini seçiyorsun.

Yaptığın şeylere göre hangi sonlara ulaşabileceğin kısıtlı, mesela Panam'a hiç yardım etmediysen yukarıda dedikleri gibi Panam ile üssü basamıyorsun.

Direkt kafaya sıkıp intihar da edebiliyorsun, Johnny ile ilişkin iyiyse gizli son dedikleri bir yolu da izleyebiliyorsun. Oyna da gör heyecanını oynarken yaşa.

Phantom Liberty'nin oyunu bitiren sonları da var sadece DLC'yi bitiren sonları da. Mesela ameliyat olmayı kabul edersen DLC ile oyun birlikte bitiyor, istemezsen de sadece DLC bitiyor.