Oyunda son göreve geldim. Yan görevleri tamamlıyorum. Yaptıktan sonra DLC'yi yapıp sonra mı ana hikayenin son görevini yapayım yoksa ana hikayeyi bitirip sonra mı DLC'yi bitireyim? Hangisini yapmam daha iyi olur hikaye için?
DLC'nin hikayesi ana hikayeden daha iyi.Oyunda son göreve geldim. Yan görevleri tamamlıyorum. Yaptıktan sonra DLC'yi yapıp sonra mı ana hikayenin son görevini yapayım yoksa ana hikayeyi bitirip sonra mı DLC'yi bitireyim? Hangisini yapmam daha iyi olur hikaye için?
O zaman Dlcyi bitirip sonra ana hikayeyi bitirmek daha mantıklı gibi. Bir sıkıntı olur mu hikaye açısından?Şahsen oyunu bitirdikten sonra oynadım ve bir sıkıntı yaşamadım ama teorik olarak DLC, oyunun sonundan önce başlıyor.
Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hatta şöyle bir şey var: DLC'yi spesifik bir son ile tamamladığınızda ana hikâye ile bağlantılı gizli bir son açılıyor. Onu da oynaya oynaya keşfedersiniz diye düşünüyorum.O zaman DLC'yi bitirip sonra ana hikayeyi bitirmek daha mantıklı gibi. Bir sıkıntı olur mu hikaye açısından?