Ben animeyi bitirdikten sonra oynamaya başladım. Hiç oynamadığım bir tür olmasına rağmen sanki aşınalığım var mış gibi hissettiriyor. Finali için bile izlenir.

Az önce finalini izledim, diyeceğim başka bir şey yok hocam...

Anime dizisi hakkında lütfen spoiler vermeyin. Sadece şunu sormak istiyorum. Dizinin yarisindayim ve Cyberpunk 2077 oyununa tekrardan başladım. Cyberpunk 2077'yi daha iyi anlamak için izleyeyim diyorum ama herkes bana sonunu izleme diyor. Ben de arada kaldım bir şey yapamadım yani diziyi izliyorum illa sonunu izlemem lazım. Cyberpunk 2077'ye animeyi bitirip mi geçeyim yoksa bitirmeden de olur mu?

Öncelikle herkese verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Kendi soruma cevap buldum ve cevaplamak istedim :D. Edgerunners izlemeden Cyberpunk oynamanızı tavsiye etmiyorum. Diziyi izledikten sonra oyuna olan bakış açım değişti. Karakterlere karşı olan düşüncelerim ve şirketlere karşı olan düşüncelerim değişti. Çoğu kişinin de dediği gibi edgerunners'ı bitirmek duygusal travma demek. Sizi baştan uyarayım.

Son düzenleme:
Az önce finalini izledim, diyeceğim başka bir şey yok hocam...

Öncelikle herkese verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Kendi soruma cevap buldum ve cevaplamak istedim :D. Edgerunners izlemeden Cyberpunk oynamanızı tavsiye etmiyorum. Diziyi izledikten sonra oyuna olan bakış açım değişti. Karakterlere karşı olan düşüncelerim ve şirketlere karşı olan düşüncelerim değişti. Çoğu kişinin de dediği gibi edgerunners'ı bitirmek duygusal travma demek. Sizi baştan uyarayım.

Önce oyunun yarısına gelip izleme taraftarıyım. Dizideki bazı terimleri anlayamazsınız yoksa bayağı eksik kalır. Sonunu da rahatlıkla izle tat katar dediğim gibi.