Makaleler
5
Cyberpunk-Yasam-Simulasyonu-Oyunu-Nivalis-2025-Baharina-Ertelendi.jpg

Alman geliştirici ION LANDS ve yayıncı 505 Games, 2020’de yayınlanan Cloudpunk ile aynı dünyada geçen cyberpunk yaşam simülasyonu oyunu Nivalis’in ertelendiğini duyurdu. Nivalis ilk olarak 2022 yılında duyurulmuştu. Geçen yıl, 2024’te piyasaya sürüleceği açıklandı. Ancak yeni lansman tarihi 2025 İlkbaharı olarak belirledi. ION LANDS ertelemeyle ilgili “mümkün olan en iyi deneyimi sunma arzularını” gerekçe gösterdi.…

Devamını Oku: Cyberpunk Simülasyon Oyunu Nivalis’in Çıkışı Ertelendi
Kaynak: Techolay

Cyberpunk oyunu çıktığında epey eleştirilmişti ama oyun değil de bir evren yaratmış adamlar. Neler neler oldu sonrasında çok fena toparladı. Helal olsun.

Cyberpunk oyunu çıktığında epey eleştirilmişti ama oyun değil de bir evren yaratmış adamlar. Neler neler oldu sonrasında çok fena toparladı. Helal olsun.
CD Projekt Red'in değil ki Nivalis. ION Lands ile bir alakaları da yok diye biliyorum. Bağımsız küçük bir firma. Cyberpunk, CD Projekt Red'den önce de kendi başına bir evrendi zaten. Orijinali bir rol yapma masa oyunu.

CD Projekt Red'in değil ki Nivalis. ION Lands ile bir alakaları da yok diye biliyorum. Bağımsız küçük bir firma. Cyberpunk, CD Projekt Red'den önce de kendi başına bir evrendi zaten. Orijinali bir rol yapma masa oyunu.
Anladım. Yine de Cyberpunk 2077 ile önemli bir ateşi yaktığını söyleyebiliriz ama sanırım değil mi? :)