Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese, elimde 5 Temmuz tarihinde aldığım Cyclon'e 2 var. Uzun yıllardır PlayStation türevi kol kullandığımdan stick yerlerine bir türlü alışamadım. Sarı site üzerinden bulunduğum ilden DualSense ile takas teklifi geldi. Sizce takas etmeli miyim? Ürünü Hepsiburada üzerinden 7 Temmuz tarihinde almış, kutu fatura her şeyi duruyor. PC'de Rocket League için kullanmayı düşünüyorum, takas teklifinde bulunan arkadaş PC için sağlıklı çalışmadığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende var DualSense, Xbox 9.nesil aldım daha sonra. DualSense pek kullanmıyorum bilgisayarda. Haklılık payı var gibi satan arkadaşın. Artık bu yazılımdan mı kaynaklı, yoksa X,A,Y,B gibi tuş takımından mı kaynaklı tam kestiremiyorum. Bende şahsen DualSence PC'de hala sevmiyorum.

Hatta bak bu konuda Endless Kaan PC için Dualsense önermemiş PC için. Tabi geçen sene bu konu açılmış, şartlar değişmiş olabilir.

Son düzenleme:
Aynı konuda @Toby Fox hocam adaptive triggers kullanmak mümkün ise DualSense önermiş. Şöyle açıklayayım durumu şu anki kolda R2 ve L2 benim için önemli çünkü bastığım kadar hızlanmayacak bastığımda son hız hızlanacak şu anki kullandığım o şekilde daha doğrusu ayarı var yapınca 2 şekilde de oluyor. Bu da DualSense'de bu şekilde midir acaba?

Aynı konuda @Toby Fox hocam adaptive triggers kullanmak mümkün ise DualSense önermiş. Şöyle açıklayayım durumu şu anki kolda R2 ve L2 benim için önemli çünkü bastığım kadar hızlanmayacak bastığımda son hız hızlanacak şu anki kullandığım o şekilde daha doğrusu ayarı var yapınca 2 şekilde de oluyor. Bu da DualSense'de bu şekilde midir acaba?
DualSense'de de bastığınız kadar hızlanıyor.

Benim hatırladığım kablo ile adaptive triggers özelliği aktifleşiyordu. Ama o tuş şeması bozabilir işleri. Bluetooth ile eklediler mi bu özellikleri, oda muamma.
GTA 5 PC versiyonunda DualSense'yi Bluetooth ile bağladığımda adaptive triggers vb. çalışıyordu bende.

DualSense'de de bastığınız kadar hızlanıyor.

GTA 5 PC versiyonunda DualSense'yi Bluetooth ile bağladığımda adaptive triggers vb. çalışıyordu bende.

Bastığım kadar hızlanması benim için pek hoş değil. Sadece Rocket League için kullanacağımdan gerek var mı diye düşünüyorum. Sizce böyle bir takasa değer mi? Sticklere alışamadım 2 ay oldu. Biraz daha zaman geçse alışır mıyım acaba?