İnternet servis sağlayıcım Türk Telekom altyapısı ile fiber D-Smart. Hem Türkiye sürümünü, hem de orijinal sürümünü kullanmama rağmen GoodbyeDPI çalışmıyor veya çalışıyorsa bile Discord'a giremiyorum.
Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem BAT'ı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.
Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem BAT'ı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.
Arkadaşlar çözümü buldum. Bu linkteki klasörün içinde önce "2_any_country.bat" çalıştırıp Discord'a giriyoruz daha sonra hem batı hem Discord'u kapatıp "2_any_country_dnsredir.bat" dosyasını açıp Discord'u açtığımızda Discord'un sorunsuz çalışması lazım. Eğer çalışmazsa bir daha bu işlemleri tekrarlayın açılacaktır.