anilx

Yetkin
FiiO KA11 Ultra sahibiyim ve EW200 sahibiyim; fakat EW200'ün kablosu kısa geldiği için ya Type-C ile uzatacağım ya da jak ile. Sizce hangisi ile uzatayım?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DN6J6J3GJak.

Type-C
Type-C birleştirici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans kaybı olur diye endişeliyim, atıyorum Type-C birleştirici ya da jak 382KHz desteklemeyip ürünün performansını kısıtlar vs.
Sinyali dijital taşımak daha az kayba uğratır, yani Tip-C > 3.5mm.
Ek olarak FiiO KA11 Ultra'nın çıkış kablosunu uzatmak teoride bass frekansların azalmasıyla sonuçlanır.
Lakin bunu fark edebilmen pek mümkün değil.
UGreen muadili kaliteli ürünleri var, aldıktan sonra alt markası sandım ama yerli üreticiymiş.
Ayrıca birleştirici vs almana gerek yok, dişi erkek kablolar mevcut.

Sinyali dijital taşımak daha az kayba uğratır, yani tip-C > 3.5mm.
Ek olarak fiio KA11 Ultra'nın çıkış kablosunu uzatmak teoride bass frekansların azalmasıyla sonuçlanır.
Lakin bunu fark edebilmen pek mümkün değil.

Ugreen muadili kaliteli ürünleri var, aldıktan sonra alt markası sandım ama yerli üreticiymiş.
Ayrıca birleştirici vs almana gerek yok, dişi erkek kablolar mevcut.

Bir tane 48gbs thunder kablom var onunla birleştirdim hiçbir fark yok, %45-50 civarında oyun içinde de 60 civarı kullanıyorum yoksa kafamı patlatacak kadar yüksek sesli harika. Çok beğendim, tavsiye ettiğin bir EQ programı var mı? Ekstra olarak birkaç yere baktımda 2 metreden sonra başlıyormuş, benm maksimum 1.5 metre falan şu an toplam uzunluk kablonun.