Makaleler
2
Hiromu Arakawa denince çoğumuzun aklına direkt Fullmetal Alchemist geliyor. Mangasını okuyanlar ve animesini izleyenler, ne kadar sağlam bir hikaye anlatımı olduğunu zaten biliyor.

Arakawa’nın devam eden mangası Daemons of the Shadow Realm şimdi uyarlama alıyor ve ilk fragman yayınlandı.

Seri Nisan ayında izleyiciyle buluşacak.

FMA’yı sevdiyseniz, Arakawa’nın yazım tarzını beğendiyseniz bu seri büyük ihtimalle tam sizlik. Atmosfer, gizem ve karakter dinamikleri yine çok sağlam duruyor.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz:

Resmi Fragman 1

Resmi Fragman 2

Resmi Fragman 3

Fragmanı çıkalı yarım sene kadar oldu galiba.
Bu sene isekai türüne doyacağız. 😂
Youjo Senki var, Mushoku Tensei var, Re Zero var... var da var.

Scarlet, Call Me Lord Eerie Bailiff, All You Need Is Kill fragmanı da yayınlandı.
Overlord ve Eminence In Shadow filmi de yayınlanacakti sanki.

Karakter tasarımlarını beğenmedim ama iyi bir hikayesi olursa izlerim.

Platinum End faciası gibi olmasın da. Onu da Death Note'un yazarından çıktı diye izlemiştim, berbat bir seriydi.

Bu sene isekai türüne doyacağız. 😂

Zaten 3-5 tane düzgün isekai var. Hepsi de bu seneye yığılacak gibi duruyor.

Zaten 3-5 tane düzgün isekai var. Hepsi de bu seneye yığılacak gibi duruyor.
Doğrudur, hikayesi ve karakterleri iyi olan yapımlar parmakla sayılır halde, yeni bir şeyler lazım artık.

Webtoonları animeye adapte ediyorlar son zamanlarda, Solo Leveling'den sonra Tomb Raider King animesi de gelecek bu sene.
Hardcore Leveling Warrior ve Star-Embracing Swordmaster da animeye uyarlanacak diye konuşuluyordu.

Webtoonları animeye adapte ediyorlar son zamanlarda, Solo Leveling'den sonra Tomb Raider King animesi de gelecek bu sene.
Hardcore Leveling Warrior ve Star-Embracing Swordmaster da animeye uyarlanacak diye konuşuluyordu.

Tomb Raider King, Solo Leveling'den iyi olsa bile o da çok iyi değil. Çerezlik yapımlar olurlar ancak.

Doğrudur, hikayesi ve karakterleri iyi olan yapımlar parmakla sayılır halde, yeni bir şeyler lazım artık.

Hiç zannetmiyorum ama umarım kaliteli yapımların sayısı artar.

Tomb Raider King, Solo Leveling'den iyi olsa bile o da çok iyi değil. Çerezlik yapımlar olurlar ancak.
Hikaye olarak sunabilecekleri iyi materyalleri yok, Solo Leveling'i belki popülerliğinden ötürü finaline kadar animeye uyarlayabilirler ama Tomb Raider King'in aynı etkiye sahip olacağını zannetmiyorum, bir-iki sezon yayınlayıp bırakırler muhtemelen.

Hikaye olarak sunabilecekleri iyi materyalleri yok, Solo Leveling'i belki popülerliğinden ötürü finaline kadar animeye uyarlayabilirler ama Tomb Raider King'in aynı etkiye sahip olacağını zannetmiyorum, bir-iki sezon yayınlayıp bırakırler muhtemelen.

O da var. Okuyup bitirdiğim bir seri, uzun da sayılır ama hakkında neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum.

Prodüksiyona sırtını yaslayıp dandik hikayeleri uyarlama işinden sıkıldım. Solo Leveling, Demon Slayer, JJK derken iğrenç bir döneme girdik.

O da var. Okuyup bitirdiğim bir seri, uzun da sayılır ama hakkında neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum.
Tomb Raider tırt seri, bir süre sonra okunamayacak hale geliyor.
Solo Leveling'in hikayesi ve karakterleri tırt, çizimleri ve reklam bütçesi kurtarıyor seriyi, popülerliği tepe noktasına ulaşmışken de Ragnarok'u çıkarmayı ihmal etmediler. :)
Prodüksiyona sırtını yaslayıp dandik hikayeleri uyarlama işinden sıkıldım. Solo Leveling, Demon Slayer, JJK derken iğrenç bir döneme girdik.
Popüler olan veya tutan yapımları animeye uyarlıyorlar, hikayesi için izlenecek bir şeyler bulmak zorlaşıyor şu dönemde.

Kült yapımlar harici izleyecek bir şeyim kalmadı, hikayesini merak ettiğim tek seri Hai To Gensou No Grimgar, onun da novelini okumaya başlayacağım yakında.