Detaylar
Kim cevapladı?Bunu RAW çekip Snapseed'de işlemelisin
.
Kvothe
Başarılı
RAW çekip işledim biraz hocamda yolda olduğum için çok uğraşamadım.
CyHaN_Atalay
Başarılı
Bende bu işlere başlamak istiyorum da buna göre rehberin var mıydı hocam senin?
Bende bu işlere başlamak istiyorum da buna göre rehberin var mıydı hocam senin?
Tamamen mobilde kullanıma müsait bir rehberim var:
Herkese iyi geceler Techolay Sosyal sakinleri
Bugün sizlere, telefonla profesyonel fotoğraf çekmeye ilk adım olan RAW görüntü kaydetme ve işlemeyi cok basitçe anlatacağım.
Xiaomi ve Redmi'lerin orta seviyeleri dahil neredeyse hepsinde RAW desteği var. Samsung'larin bazı A modellerinde ve S serilerinin hepsinde (FE, düz, Plus ve Ultra) RAW desteği var. Apple kullananlar düz modellerle çekim yapamaz, orijinal RAW desteği sadece Pro modellerde var
Ben de eskiden bir Xiaomi kullanıcısı olduğum icin yine orada da fotoğraf ayarları içerisinden RAW kopyaları açılabilecegini hatırlıyorum...
Xiaomi ve Redmi'lerin orta seviyeleri dahil neredeyse hepsinde RAW desteği var. Samsung'larin bazı A modellerinde ve S serilerinin hepsinde (FE, düz, Plus ve Ultra) RAW desteği var. Apple kullananlar düz modellerle çekim yapamaz, orijinal RAW desteği sadece Pro modellerde var
Ben de eskiden bir Xiaomi kullanıcısı olduğum icin yine orada da fotoğraf ayarları içerisinden RAW kopyaları açılabilecegini hatırlıyorum...
- DarthGorsoy
- adobe fotoğraf ilk lightroom mobil photoshop profesyonel raw samsung
- Forum: Fotoğraf Sanatı
CyHaN_Atalay
Başarılı
Zaten konuyu kaydetmişim yaTamamen mobilde kullanıma müsait bir rehberim var:
Herkese iyi geceler Techolay Sosyal sakinleriBugün sizlere, telefonla profesyonel fotoğraf çekmeye ilk adım olan RAW görüntü kaydetme ve işlemeyi cok basitçe anlatacağım.
- DarthGorsoy
- adobe fotoğraf ilk lightroom mobil photoshop profesyonel raw samsung
- Forum: Fotoğraf Sanatı
Zaten konuyu kaydetmişim yaTekrarda çok teşekkürler.
Bunun düşük ışıkta denoise etmeli halini de yapacağım, üşenmesem bir