Daha Daha uygulamasında hesabım vardı, 2 yıl önce e-postamı kapatmıştım; orada hesabım var mış telefonuma reklam gelince hesabım olduğunu fark ettim. Hesabımı kapatmak için müşteri hizmetlerini aradım, hesabı e-postaya gonderdiğimiz onay ile kapatabilirsin sadece diyorlar. KVKK nedeniyle hesabımı kapatmıyorlar. Ne yapmam lazım acaba?
Bu durumda hesabınızı kapatabilmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1.
E-posta Sağlayıcınızla İletişime Geçin:
- Kapatmış olduğunuz e-posta hesabınıza ulaşamayacağınız için e-posta sağlayıcınızın müşteri hizmetleriyle iletişim kurun.
- Hesabınızı geri açma veya onay kodunu alabilmeniz için gerekli bilgileri sağlayın.
2.
Daha Daha Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geçin:
- Daha Daha uygulamasının müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçin.
- E-posta hesabınızın kapatıldığını ve onay kodunu alamadığınızı belirtin.
- KVKK kapsamında hesabınızı kapatmaları için onlara talepte bulunun.
3.
Kimlik Doğrulama:
- Hesabınızın sahibi olduğunuzu kanıtlamak için gerekli bilgileri (ad, soyad, doğum tarihi, hesabınızla ilgili diğer bilgiler) sağlayın.
4.
Alternatif İletişim Yöntemleri:
- Eğer yukarıdaki yol başarılı olmazsa, e-posta dışında ulaşabileceğiniz başka bir iletişim kanalı (örneğin, sosyal medya üzerinden) kullanarak durumu açıklayabilirsiniz.
5.
KVKK'ya Başvuru:
- Eğer müşteri hizmetleri sizi tatmin edici bir şekilde desteklemezse, Türkiye'deki Kişisel Verileri Koruma Kurumu'na başvuruda bulunabilirsiniz. Bu kurum, kişisel verilerinizi koruma hakkınızı desteklemek için size yardımcı olabilir.
Bu adımları izleyerek hesabınızın kapatılması konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz.